Jump Kidsplayground Constanta

  Cel mai mare si modern loc de joaca din Constanta Jump Kidsplayground.

  Jump Kidsplayground Constanta, cel mai mare si modern loc de joaca din oras

  JUMP s-a nascut din dorinta de a oferi copiilor un spatiu de joaca generos si deosebit, dotat cu jucarii variate, diferit celor existente deja in Constanta. Este locul pe care il asteptai de mult…Este tot ceea ce-ti doresti, fie ca ai 1 an sau 12 ani.

  Spatiul de joaca este dotat cu: labirint pe 3 nivele cu tun de bile (capacitate 40 copii),carusel cu biciclete, soft play pentru (pentru copii pana in 3 ani), tiroliana, tunel, jucarii fetite, jucarii plastic, casuta, masinute, console jocuri pe tv ( wii,xbox),Imagination Playground, joc virtual unic in Romania Eye Click-suprafata interactiva de joaca, karaoke, loc separat de luat masa pentru copii si multe alte jucarii si jucarioare..

  Dotat cu supraveghere video, parintii isi pot urmari copiii in timp ce se joaca. De asemenea isi pot verifica corespondenta electronica, spatiul avand internet wireless.

  Locul de luat masa pentru copii este separat de cel de joaca.Toaletele sunt special amenajate pentru copii, separate de cele pentru adulti. De asemenea spatiul copiilor este dotat cu aer conditionat pe perioada verii, reglat la o temperatura propice, cu cateva grade mai putin decat temperatura de afara.

  Vino sa-ti organizezi petrecerea la JUMP! La noi petrecerile sunt de neuitat!Chiar si parintii isi pot serba ziua de nastere.Nu suna tentant? Parintii se distreaza ,copii se distreaza!


   RECOMANDARE


  TE INVITAM SA TE CONVINGI !

  Tarife Jump Kidsplayground Constanta

  Tarif intrare luni – joi 10 ron/ora

  Tarif intrare vineri -duminica 15 ron/ora

  HAPPY DAY LUNI-JOI  20 ron/4 ore consecutive

  Tarif baby parking 16 ron/ora

  Tarif baby parking 45ron/zi * (include un suc + o gustare)

  *Serviciul de Baby Parking este adresat copiilor peste 4 ani.Valabil maxim 6 ore consecutive.

  Abonament intrare loc joaca 250 ron (valabil 45 zile ) 10 intrari + 1 gratuit(valabil 45 zile ,in orice zi a saptamanii si numar nelimitat de ore pe zi.)

  Abonament Baby Parking 400 ron (valabil 45 zile ) 10 intrari + 1 gratuit( valabil 45 zile maxim 6 ore/zi

  NOU! UNIC IN CONSTANTA!

  Imagination Playground este un sistem de joacă mobil,nou venit la Jump Kids Playground, compus din bucăți mari, albastre, de forme și mărimi diferite, unice, fiind totodată și un sistem de joacă inovator care încurajază învățătura, cunoașterea, dezvoltarea sociala și mișcarea, transformându-le în distracție.
  Folosind piesele, copiii vor construi o lume nouă în fiecare zi. Ei pot creea obiecte, animale sau roboți, pot construi locuri imaginare cum ar fi case, fabrici sau orășele, dar pot și să regizeze scenarii sau concepte inovatoare. Cel mai important este ca totul este permis la nivelul imaginației, deoarece pot interacționa în mod direct cu propriile creații sau concepte, modificându-le sau combinandu-le, deoarece jocul încurajază autoexprimarea

  Program Jump Kidsplayground Constanta

  DESCHIS ZILNIC 10.00-21.00

  B-dul I.C.Bratianu nr.5 (langa Cuget Liber)

  Tel :0341/456272 0772.050301 0731.854230

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU