La Iris | Cea mai prietenoasa locatie petreceri copii

  Primul club de familie din Bucuresti. Locatie petreceri copii in care toata familia se distreaza! Copiii se joaca in siguranta si parintii se relaxeaza in cafeneaua eleganta.

  Vino in locul de joaca La Iris, grupat pe diferite tipuri de activități gândite pe categorii de vârsta de la 1 la 12 ani. Astfel la noi poți găsi atât trambuline, castel gonflabil, piscina cu bile cât și gadgetu-uri ca playstation, podea interactiva sau masa de airhokey.

  În curte vei descoperi o casuța în copac cu tobogan și lada cu nisip, activități în aer liber și gazon pe care cei mici pot alerga în voie.

  Organizam cele mai tari petreceri pentru copii și adolescenți pentru care îți punem la dispoziție:

  • exclusivitatea spațiului pentru 3 ore
  • jocuri de lumini și lasere
  • sistem de sonorizare profesional
  • decoruri tematice pentru fiecare aniversare
  • posibilitatea de a-ți alege furnizorul de servicii și catering fără taxe suplimentare

  În timp ce copii se distrează în voie, parinii au parte de rasfat în cafeneaua destinata lor unde pot interactiona în liniște, pot asculta muzica și pot juca gratuit jocurile de societate puse la dispoziție. Totul într-un spațiu elegant, primitor, înconjurat cu obiecte vintage, încărcate de valoare sentimentala într-un design shabby chic care te face sa evadezi cu gândul într-o cafenea pariziana sau într-un bistro londonez. E de asemenea un spațiu destinat workshopurilor și atelierelor de creație pentru părinți.

  De ce sa vii la La Iris | Cea mai prietenoasa locatie petreceri copii?

  • Clubul de familie este situat central într-o vila desosebita din Cotroceni
  • Strada îți ofera posibilitatea de parcare gratuita
  • Iti oferim cele mai bune servicii de entertainment la preț de furnizor
  • Și noi suntem părinți iar spațiul este conceput gandindu-ne la fetița noastră, la siguranța și la fericirea ei

  Te așteptam cu drag La Iris să ne cunoaștem, să socializam și sa legam împreuna cu copii noștri prietenii pentru o viața!

  Date de contact La Iris | Cea mai prietenoasa locatie petreceri copii

  Va rugam sa ne contactati in prealabil pentru ca locatia se inchiriaza integral si poate fi inchisa publicului.

  Va multumim!

  loc de joaca petreceri copii-2 loc de joaca petreceri copii-3 loc de joaca petreceri copii-4 loc de joaca petreceri copii-5 loc de joaca petreceri copii-6 loc de joaca petreceri copii-7 loc de joaca petreceri copii-8 loc de joaca petreceri copii-9 loc de joaca petreceri copii-10 loc de joaca petreceri copii-11 loc de joaca petreceri copii-12 loc de joaca petreceri copii-13 loc de joaca petreceri copii-14 Logo la Iris

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Ernest Juvara, 12

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU