Piscina Urbană Loc de Joacă pentru Adulţi şi Copii în Bucureşti

  Piscina Urbană este un loc de joacă pentru adulţi şi copii, primul #Ballpit din România, un spaţiu de relaxare inedit în care copiii sub 12 ani au acces gratuit.

  Adulții se simt din nou copiii la Piscina Urbană şi sunt aşteptaţi alături de colegi, prieteni, iubiţi sau iubite, copii sau nepoţi.

  Locaţia este un Ballpit, care înseamnă un spaţiu de 40 mp umplut cu 100.000 de bile albe din plastic. Clienţii mai activi trec de faza de relaxare şi ajung să se bucure de baia de bile ca nişte copii şi pleacă acasă cu febră musculară. Cum e posibil? La Piscina Urbană faci tumbe printre bile, te scufunzi, alergi şi te distrezi, te umpli de energie. Simţi ce simte un copil. Şi copiii ştiu să se distreze, ar trebui să ştii asta: ai fost unul.

  Piscina Urbană loc de joacă pentru adulţi şi copii
  f/Piscina Urbană

  Piscina Urbană este un loc de joacă pentru adulţi dar şi copii! Aceştia intră gratuit dacă au vârsta de până în 12 ani.

  Piscina Urbană loc de joacă pentru adulţi şi copii
  f/Piscina Urbană

  Ce spun clienţii despre Piscina Urbană

  Piscina Urbană loc de joacă pentru adulţi şi copii facebook reviews

  Piscina Urbană loc de joacă pentru adulţi şi copii
  f/Piscina Urbană

  Preţuri la Piscina Urbană loc de joacă pentru adulţi şi copii

  Piscina Urbană loc de joacă pentru adulţi şi copii

  Iată 5 motive pentru care cei de la Piscina Urbană consideră că oricine trebuie sa aiba o data in viata experienta aceasta: sa se joace intr-o camera plina cu bile din plastic. Pur si simplu.

  1. Uiti de stres si griji pentru o ora.
  2. E o modalitate inedita de a-ti petrece timpul cu prietenii, colegii sau copilul
  3. Nu exista “suficient” cand e vorba de joaca cu copilul
  4. Un bust de endorfine si nu strica niciodata
  5. Ideile bune si solutiile creative vin mai usor atunci cand esti relaxat
  Extra 🙂
  6. Psiholog, Shopping sau o Ora de joaca printre bile
  7. Mai tii minte cand ajungeai seara acasa dupa ce te-ai jucat tooata ziua in fata blocului sau pe dealuri? Plin de energie si voie buna? Asa o sa te simti!
  8. Provocare la creativitate. Cum te poti juca intr-o sala plina cu bile, ca atunci cand erai copil si inventai jocuri pe loc

  ——————————————————-
  Entrance fee : 30 lei / pers / ora

  *rugam specificati neaparat cate persoane veti veni
  **payment – cash only
  ***copiii sub 12 ani au accès liber si doar insotiti de un adult
  ****daca intervalul orar pe care il doriti nu apare liber, rugam contactati-ne si telefonic pentru a verifica cate persoane sunt anuntate in acel interval orar.

  In piscina pot intra in acelasi timp pana la 5-6 persoane care nu se cunosc sau un grup de prieteni de pana la 10-12 persoane, astfel incat sa fie in continuare o experienta placuta.
  Pentru acces cu exclusivitate, contactati-ne telefonic.

    ♦

  Contact Piscina Urbană

  Cum ajungi la locatie

  piscina-urbana-loc-de-joaca-pentru-adulti-si-copii-1 piscina-urbana-loc-de-joaca-pentru-adulti-si-copii-copil piscina-urbana-loc-de-joaca-pentru-adulti-si-copii-f2 piscina-urbana-loc-de-joaca-pentru-adulti-si-copii-din-romania-fb preturi-la-piscina-urbana-loc-de-joaca-pentru-adulti-si-copii piscina-urbana-loc-de-joaca-pentru-adulti-si-copii
  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU