Kiddies – Club pentru copii

Kiddies este un club pentru copii care dispune de spatii de joaca special amenajate pentru copii: Loc pentru joaca si pentru dans, organizeaza cursuri pentru copii: cursuri dans, pictura, actorie.

 

Visurile copilariei noastre au fost pline de dorinta de a avea un loc plin de jocuri si jucarii Acum visul a devenit realitate! Copiii gasesc la noi jocuri individuale si interactive, jucarii pentru toate varstele si , cel mai important, o primire calduroasa si o supraveghere atenta. Echipa KIDDIES este la dispozitia copiilor dvs. pentru petrecerea unor clipe placute în spatiul de joaca sau pentru organizarea unor petreceri de neuitat.

Petreceri pentru copii

Va aşteptam gata sa asiguram copiilor clipe care raman în amintirea lor pentru mult timp. Buna desfasurare a petrecerii va fi garantata de persoane cu specializare în domeniu.Ele vor avea grija ca manutele sa fie curate pentru masa, jocurile sa se desfaşoare dinamic dar fara incidente si ca bucuria sa umple sufletele copiilor. Cele mai importante momente pot fi pastrate datorita serviciilor foto-film pe care le puteti solicita.(Asiguram montaje digitale)

Clovni ,zane, printese, magicieni, precum si alte personaje de poveste vor intregi atmosfera. Muzica adecvata pe categorii de varsta va face din petrecere un eveniment de neuitat.

Fiind si noi parinti, am intampinat greutati de tot felul.De aceea a aparut conceptual mini – party. E mai economic si mai rapid. Pentru detalii accesati sectiunea de mini party.

Contact:

Adresa: Bdul. Baba Novac Nr. 9G
  Sector 3 Bucuresti(langa restaurant "RUCAR")
Telefon: 021-325.00.33
  0733046866
  0727878300
Email: [email protected] /

 

http://www.kiddies.ro

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU