Les Lapins Cretins. Desene animate cu Iepuri Cretini

VIDEO. Vezi două ore de Les Lapins Cretins, desene animate online cu iepuri cretini, personaje cu un umor absurd cărora simțul ridicolului le lipsește cu desăvârșire. 

Iepurii cretini, Les Lapins Cretins în franceză și Raving Rabbids în engleză, au fost creați de Michel Ancel de la Ubisoft, cu ocazia dezvoltării jocului Rayman contre les lapins crétins.

Intenția creatorului a fost ca personajele să fie malefice și prostuţe. Succesul lor a făcut ca aceștia să facă obiectul unei serii dedicate: Les Lapins Crétins: La Grosse Aventure. Copiii ceva mai măricei apreciază umorul absurd al iepurilor cretini. Simțul ridicolului le lipsește acestora cu desăvârșire.

Îmi place naturalețea cu care îi poți vedea spre exemplu cum poartă o pompă de desfundat chiveta pe cap. Sau lipsa lor totală de discernământ atunci când riscă să lanseze o bombă nucleară de dragul de a apăsa pe un buton care seamănă cu cel din platoul unei binecunoscute emisiuni TV din Franța.

Vezi desene animate online cu iepuri cretini:

Iepurii cretini comunică în silabe de neînțeles, sunt labili mintal și copiază într-o cheie proprie cam tot ce văd. Ei se încarcă uneori cu doze mari de adrenalină. Atunci când se entuziasmează sau enervează li se înroșesc ochii și urlă «BWAAAAAAAH!».

Vezi și:

5 Desene Online Pentru Copii Măricei. Animaţii Vioaie şi Colorate

De Ce Să Mergi cu Copilul la Muzeul CFR, Locaţie Kid-Friendly

Responsabilităţile Copilului. Cum Îl Implicăm în Activităţile Casnice Familiale

Ei sunt imprevizibili, nebuni dar amuzanți, niciodată vulgari, parodiază știrile cu nepăsare și umor și își fac o mulțime de fani în întreagă lume.

După ce au invadat jocurile video, trupa de iepuri cretini a decis să aterizeze în lumea benzilor desenate. Farmecul personajelor crește exponențial în benzile desenate care au fost lansate în spațiul francofon. Dacă ai posibilitatea te sfătuiesc să îi introduci povestea copilului tău printr-o astfel de bandă desenată.

iepuri cretini banda desenataIn Canada Ubisoft a creeat chiar si un centru de distractii Les Lapins Cretins. Copiii de toate vârstele găsesc acolo jocuri şi activităţi interesante construite in jurul personajelor preferate.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU