Palatul National al Copiilor din Bucuresti – Sala Mică

  Palatul National al Copiilor isi propune sa fie un centru de excelenta pentru organizarea de evenimente si activitati pentru copii si tineri din invatamantul preuniversitar. Cladirea este amplasată în Sectorul 4 al Bucureștiului, în apropierea Parcului Tineretului.

  Palatul National al Copiilor organizeaza manifestari de inalta tinuta atat pe plan intern cat si international si are portile deschise pentru copiii si tinerii din invatamantul preuniversitar. An dupa an, acestia vin aici pentru activitati cu caracter optional, vocational si nu in ultimul rand aptitudinal.

  Activitatea în noul palat a început la 1 septembrie 1985, iar inaugurarea oficială a fost la 1 iunie 1986, fiind prezentă familia Ceaușescu. Clădirea, cu o o suprafață totală de 17700 mp, a purtat până în 1989 denumirea de „Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei”. Colectivul arhitecților care au proiectat construcția a fost premiat în 1985 cu Premiul Uniunii Arhitecților.

  Din punct de vedere administrativ Palatul National al Copiilor este împărțit în mai multe sectoare:

  • sectorul de spectacole (format dintr-o sală de 800 de locuri, scenă si anexe
  • sectorul pentru cercurile tehnico-aplicative și cultural artistice (informatică, modelism, limbi străine, orchestră, ansamblu coral, fanfară, coregrafie, arte plastice, teatru, acvaristică, etc)
  • sectorul destinat sporturilor (gimnastică, dans sportiv, dans modern, judo)
  • sectorul pentru activități metodice (200 locuri pentru teatru, conferințe, seminarii, proiecții, simpozioane)
  • Observatorul Astronomic al Copiilor (al doilea centru ca dotare după Observatorul Astronomic al Academiei Române),
  • sectorul pentru spații tehnice și administrative

  Date de contact Palatul National al Copiilor:

  Detalii Locație

  Județ:
  Romania

  Oraș:
  Bucureşti

  Adresa:
  Bulevardul Tineretului nr. 8-10

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea a împlinit de curând 11 ani! Am parcurs o perioadă plină de transformări pentru toată familia. Venirea ei pe lume m-a ajutat enorm să ma schimb aşa cum îmi doream. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU