Maraton de Teatru. Povestiri din Curtea Școlii la Godot Cafe Teatru

Sunday 23 July 2017
București
E sărbătoare-n curtea școlii, așă că vă așteptăm la „Maratonul de Teatru – Povestiri din Curtea Școlii”, un spectacol pus în scenă cu prilejul împlinirii unui an de zile de la inițierea proiectului de educație prin teatru Povestiri din curtea școlii.

Maratonul este rezultatul atelierelor de teatru organizate în cadrul programului Clubul de Educaƫie Alternativã, pe care Policy Center for Roma and Minorities îl dezvoltă în Școlile Gimnaziale Nr. 136, Petrache Poenaru și I. C. Brătianu din București. Atelierele i-au ajutat pe copii să învețe să citească mai bine, să analizeze logic un text, să își exerseze capacitatea de memorare și să înțeleagă importanța lucrului în echipă, pentru ca, în final, să poată dezvolta scene de teatru inspirate din experiența lor de viață și a comunității.

Talentul copiilor a început să fie cunoscut dincolo de curtea școlii odată cu înființarea trupei de teatru PlayHood, formată din copii și tineri romi și neromi din comunitatea din Ferentari, prima de acest fel din România. PlayHood-iștii au participat la Ideo Ideis – Festivalul național de teatru tânăr, au jucat în filme românești și străine, iar povestirile lor au fost răspândite în mass-media și i-au încântat pe profesioniștii din domeniul teatrului.

20 de tineri, membrii PlayHood și câțiva dintre copiii care participă la activitățile Clubului de Educație Alternativă, vor fi protagoniștii Maratonului de Teatru, sub coordonarea actorului Ionut Oprea, cel care i-a descoperit și face magie cu talentul lor.

Vă așteptăm cu drag la Maratonul de Teatru, pentru a sărbători împreună continuitatea unui proiect educațional de succes și a premia performanța unor tineri care și-au deschis aripile prin teatru!

☀️ Când: duminică, în zi de relaxare, 23 iulie 2017
?Durată: 12:30 – 18:30 (știm că e mult, dar așa-s maratoanele; puteți veni oricând, puteți sta oricât; vom juca câte 30 de minute, apoi facem pauză 5 minute)
? Unde: minunatul și prietenosul Godot Cafe Teatru
️? Avionul Povestirilor: pus în scenă de Alexandra
? Bilete: intrare-i pe zâmbete

Free Admission

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 23 July 2017

Program:
12:30 - 18:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL