Moda italiana pentru copiii intre 0-14 ani

 

Un nou magazin cu imbracaminte pentru copii in Promenada Mall: Cycleband

Cycleband, cunoscutul brand italian de imbracaminte pentru copii, a deschis pe data de 22 noiembrie 2014 un nou magazin in Promenada Mall, nivel -1.

Ne puteti gasiti si in Bucuresti Mall etaj 2, Centrul Comercial Orhideea, Ploiesti Shopping City, Atrium Arad, dar si online pe www.cycleband.ro

 

Cycleband - magazin Mall imbracaminte copii

 

In magazine gasiti o gama diversificata de hainute pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 14 ani. Tinutele acestui sezon sunt concepute pentru a oferi celor mici posibilitatea de a fi la moda, dar si de a-si scoate in evidenta personalitatea. Cycleband vine in fiecare saptamana cu oferte speciale si discounturi pentru clientii sai, dar si cu surprize, pentru parinti si pentru copii!

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU