Mother & Daughter Summer Escape Party by Nukka

Sâmbătă 30 Iunie 2018
București

Nukka iti propune sa participi la cel mai sweet eveniment al verii dedicat mamicilor si fetitelor lor. O escapada ca intre fete nu exista si noi stim asta si vrem sa iti oferim in dar o zi memorabilia alaturi de mica ta printesa.

Asadar, inainte sa plecati in concediu, iti propunem sa treci pe la Club Zarva pe 30 iunie de la ora 11 la ora 14 unde va fi incredibil indiferent de vremea de afara si unde Nukka a pregatit cateva ore de relaxare pentru voi alaturi de prietenii ei dragi.

ZARVA – Club de harababura pentru copii ne va gazdui intr-unul din cele mai cool spatii urbane de joaca din oras si Cafeaneau Zarva va fi pregatita cu sucuri si cafele sa va puteti relaxa ascultand muzica in timp ce Oriflame ne va pregati o serie de surprize, vom face cunostiinta cu noi produse si le vom testa, bucurandu-ne de mici rasfaturi ca intre fete; Povestea cartilor ne va aduce o sumedenie de carti minunate de la Usborne sa ne lasam cuprinsi de magia lor. Toate cartile vor fi la reducere, numai bine pentru lectura in vacanta de vara si 438 Dance va imortaliza clipa in mini sedinte foto mother&daughter cu poze pe loc la un pret special de 8 lei/poza.

In tot acest timp, Nukka iti pregateste o defilare de moda speciala si SUMMER SALE shopping/fitting and fun.

Totul va fi asezonat cu muzica buna, biscuit, fructe din partea noastra, ateliere mama/fiica si bineinteles o TOMOBOLA pentru cele mici.

Asadar, dragelor, va asteptam la #MotherDaughterSummerEscapeParty!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 30 Iunie 2018

Program:
11:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL