Musicalul Cântec pentru Tisha, premieră absolută în ziua de Florii!

Un spectacol muzical pentru copii marca MiniArtShow by Ioana Ginghină, plin de energie şi voie bună, primul musical creat împreună cu spectatorii.

Spectacol muzical interactiv musical copii peste 4 aniÎn Duminica Floriilor, MiniArtShow by Ioana Ginghină a pregătit o surpriză pentru cei mici, dar și pentru cei mari, premiera musicalului Cântec pentru Tisha, un spectacol plin de energie şi voie bună, primul musical creat împreună cu spectatorii.

Duminică, 5 aprilie, orele 18.00, copiii, părinții și bunicii sunt așteptați la premiera absolută a musicalului Cântec pentru Tisha, în regia Feliciei Dalu care se va juca la Sala ArCub (Str. Batiștei, nr. 14).

Toți copiii vor fi întâmpinați cu surprize iar cei care poartă nume de Floare vor beneficia de intrare liberă (în limita locurilor disponibile).

Cântec pentru Tisha este un spectacol inedit cu un text original, antrenant, plin de cântece și jocuri interactive în care dumneavoastră, spectatorii – mari și mici – deveniţi eroii poveștii Tishei.

Este un spectacol emoționant dedicat atât copiilor peste 4 ani cât și părinților care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan relația dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău.


 RECOMANDARE


Realizat după exigențele celor mici, musicalul Cântec pentru Tisha are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei povești reale, muzica originală antrenantă a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plină de farmec a unor actori experimentați și, surpriza spectacolului, apariția video a cuplului Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol.

 

Cu drag și de dragul copiilor, în Vinerea Mare, 10 aprilie, orele 18.00, MiniArtShow by Ioana Ginghină împreună cu Fundaţia Principesa Margareta a României, fac cadou copiiilor din medii defavorizate o reprezentație a musicalului Cântec pentru Tisha, donând 50% din profit .

Spectacolul caritabil se va juca tot la sala ArCub iar jumătate din profitul din vânzarea biletelor va fi donat în Sfânta zi de Paște.

 

Despre MiniArtShow by Ioana Ginghină

”Sunt mama unei fetiţe de 6 ani și lucrez în industria teatrului pentru copii de 14 ani.

Am observat că celor mici le plac spectacolele cu multă muzică, dans și povești reale. Compania MiniArtShow a produs până acum spectacole de teatru de cameră, combinații de ateliere și spectacole pentru educație timpurie și spectacole de teatru de păpuși, cu care ne-am prezentat și în festivaluri importante de teatru din țară. Acum a venit timpul să trecem la un alt nivel, la unul performant, iar acest nou proiect „Cântec pentru Tisha” va surprinde prin inedit și dinamism.”, declară Ioana Ginghină, producătorul spectacolului și manager MiniArtShow.

 

Cântec pentru Tisha

Textul și versurile: Andreea Gaica

Compoziție muzicală originală: Eduard Petru Jighirgiu

Costume și decor: Flavia Varga

Regie și coregrafie: Felicia Dalu

 

Distribuție:

Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu

Gratziline: Ioana Ginghină/Andreea Gaica

Rază de Culoare: Ilona Brezoianu

Coșarul: Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru

Ursul: Rareș Florin Stoica/Răzvan Rotaru

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU