Muzeul Naţional de Artă al României – MNAR

  Muzeul Național de Artă al României deține cele mai bogate colecții de artă românească medievală și modernă, artă europeană, arte decorative și artă orientală din țară. Fostul Palat Regal de pe Calea Victoriei găzduiește Galeria Națională (cuprinzând Galeria de Artă Veche Românească și Galeria de Artă Românească Modernă) și Galeria Europeană. Tot aici pot fi vizitate Sala Tronului și alte spații de relevanță istorică, precum și numeroase expoziții temporare.

  Sub egida muzeului funcționează de asemenea Muzeul Colecțiilor de Artă, Muzeul K.H. Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady.

  MNAR lansează o (nouă) provocare jucăușă: învățăm dintr-o…privire!

  Vizite exploratorii și ateliere creative reunite în programe interactive stau la baza ofertei educative a muzeului. Aceasta se adresează profesorilor și elevilor din toate ciclurile, ca și familiilor dornice să facă din artă o prezență în viața lor și a copiilor.

  Oferta pentru familii: (ART)fel de ateliere! – Un „evantai albastru” coborât din gravuri japoneze și patru ateliere de ceramică inspirate de expoziția Regina Maria și creația ceramică modernă în România mare (martie – mai 2019).

  Seria atelierelor dedicate copiilor jucăuși, inteligenți, sensibili, dornici să știe mai multe despre artă prin artă continuă. Copilul/copiii tăi au între între 5-14 ani? Unul dintre atelierele noastre sigur îi/le va înaripa imaginația!

  Oferta pentru școli

  Începând cu 11 februarie primim înscrieri la programele interactive și Atelierele Marii Uniri ce vor avea loc în perioada 19 februarie – 15 iunie 2019.

  Oferta este organizată pe cicluri – preșcolar, primar, gimnazial, liceal – și adaptată fiecărui grup de vârstă. Programele au la bază contactul direct cu opera de artă originală și procesul de creație ca modalitate de explorare a relației cu sine și cu lumea. Ele contribuie la dezvoltarea curiozității și a sensibilității.

  Program special de Paște: sediul central și toate muzeele satelit vor fi închise publicului în intervalul 26 aprilie – 1 mai 2019. Acestea se vor deschide începând cu data de 2 mai 2019.

  Tarife @ Muzeul Național de Artă al României

  • Galeria Naţională (Galeria de Artă Veche Românească + Tezaur + Galeria de Artă Românească Modernă): 15 lei
  • Galeria de Artă Europeană: 15 lei
  • Muzeul Colecțiilor de Artă: 15 lei
  • Muzeul K.H. Zambaccian: 10 lei
  • Muzeul Theodor Pallady: 10 lei
  • Bilet combinat Galeria de Artă Europeană + Galeria Naţională: 25 lei
  • Bilet combinat Muzeul Naţional de Artă al României (Galeria de Artă Europeană și Galeria de Artă Românească) + Muzeul Colecţiilor de Artă: 30 lei
  • Bilet combinat Muzeul Național de Artă al României (Galeria de Artă Europeană și Galeria de Artă Românească), Muzeul Colecțiilor de Artă, Muzeul K. H. Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady (biletul este valabil timp de 7 zile): 50 lei
  • Spațiile istorice (Sufrageria Regală, Sala Tronului şi Scara Voievozilor): 20 lei
  • Expoziţii temporare: între 4 şi 10 lei, în funcţie de expoziţie

  Contact Muzeul Național de Artă al României

  • Calea Victoriei 49-53, sector 1, București, cod 010063
  • Telefon: 021.313.30.30
  • Fax: 021.312.43.27
  • Deschis: miercuri – duminică, 10.00 – 18.00
  • Accesul ultimului vizitator este permis cu o oră înainte de închiderea muzeului.
  • Închis: luni, marți, 1, 2, 24 ianuarie, Sărbătorile Pascale, prima şi a doua zi de Rusalii, 1 Mai, 1 iunie, 15 august, 30 noiembrie, 1, 25 şi 26 decembrie.
  • Casele de bilete şi standul muzeului se închid cu 1 oră înainte de închiderea muzeului.

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Calea Victoriei, 49-53

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU