Muzeul Copiilor. Spațiu Multifuncțional de Învățare Non–Formală și Experiențială

  Pe 27 noiembrie 2021 se redeschide Muzeul Copiilor, unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale PROEDUS în cadrul Centrului Educațional EXPLORATORIUM!

  Muzeul Copiilor găzduiește de această dată expoziția interactivă și educativă „Kids in Pyramids”. Timp de aproximativ o oră ne vom întoarce în timp în perioada Egiptului antic și vom experimenta o aventură uimitore. Înconjurați de elemente arhitecturale emblematice și jocuri interactive, aventurierii vor intra în interiorul piramidelor, vor vizita camera sarcofagului, vor săpa în nisip căutând artefacte, vor găsi cheia camerei comorilor, vor afla despre hieroglife, vor construi mini piramide, vor urca pe Sfinx, vor descifra codurile ascunse ale zeilor egipteni și multe alte surprize.

  Totodată, vizita în cadrul Muzeului va oferi vizitatorilor experimente chimice sau fizice distractive.

  Vă așteptăm în perioada 27 noiembrie – 26 decembrie 2021 la Muzeul Copiilor din Bulevardul Decebal nr.11, sector 3, București în
  intervalul orar 10:00 – 20:00.

  Durata medie de vizitare: 1 oră până la maximum 2 ore/tur.

  Tariful este de 30 lei/vizitator, plata va putea fi realizată atât online, cât și în numerar sau cu cardul în recepția Muzeului Copiilor.

  Rezervări și achitarea serviciilor de vizitare aici.


  Muzeul Copiilor este un spațiu multifuncțional de învățare non–formală și experiențială, destinat învățării prin joc și joacă.

  Elevi din ciclul preuniversitar, cadre didactice și părinți se pot bucura de expoziții şi ateliere interactive ce răspund nevoii copiilor de a se juca, de a experimenta, de a testa teorii dobândite. Aici găsesc un planetariu, medii de viață, un studio video cu camere de producție, zonă gastronomică cu o bucătărie echipată, anatomie și fiziologie umană, simulator 5-9D, grădină botanică și zoo virtuală și multe alte expoziții și ateliere de învățare despre artele spectacolului, științe exacte, revoluții științifice.

  Muzeul Copiilor este şi un adevărat hub de învățare, în spațiul existent putând fi organizate ateliere și seminare pe diverse tematici.

  Tururile organizate de Muzeului Copiilor:

  Tur 1

  • Revoluții Științifice
  • Planetariu și Universul Cosmic
  • Sala Mare
  • Harta Interactivă a României

  Tur 2

  • Artele Spectacolului
  • Gastronomie * și Corpul Uman
  • Laborator de fizică – chimie
  • Harta Interactivă a României

  Tur 3

  • Artele Spectacolului
  • Multimedia
  • Mediile de Viață, VR* și Submarin

  Circuit dedicat copiilor cu vârste până la 10 ani

  • Călătorie în Universul Cosmic
  • Artele Spectacolului
  • Gastronomie * și Corpul Uman

  Muzeul Copiilor este situat în Bulevardul Decebal nr. 11, Bloc S14, parter și mezanin, sector 3, București. Acesta poate fi vizitat doar cu programare prealabilă de Marți până Duminică în intervalul 10.00-18.00.

  Vizita unui tur dureaza in medie 1 ora.

  Accesul în Muzeul Copiilor se face cu ajutorul reprezentanților PROEDUS.

  Pentru a respecta măsurile igienico – sanitare în vigoare pot exista timpi necesari pentru igienizarea spațiului sau pentru aerisirea încăperii. Pentru a facilita procesul de acces în muzeu, vă rugăm frumos să completați declarația pe proprie răspundere în prealabil și formularul de consimământ. Pot exista, de asemenea, timpi de așteptare pentru fluidizarea numărului de persoane. Detalii si rezervări aici.

  Până la finalul anului 2020, intrarea va fi gratuită, cu respectarea programărilor și rezervărilor. Nu sunt permise intrări nerezervate în prealabil.

  Program de funcționare:

  Marți-Duminică: 10:00-18:00
  Contact: 0310 699 531

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Bulevardul Decebal, 11

  DISTRIBUIE
  Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU