Muzeul Copiilor. Spațiu Multifuncțional de Învățare Non–Formală și Experiențială

  Pe 1 septembrie 2022 se redeschide Muzeul Copiilor, unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale PROEDUS în cadrul Centrului Educațional EXPLORATORIUM!

  TUR 1 – „Universul meseriilor – Aventurile lui Jobby”, adresa: Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14, Sector 3 –  începând cu 1 septembrie

  Copiii vor descoperi lucruri interesante despre primele meserii și cum au evoluat acestea de-a lungul timpului, din epoca preistorică până în prezent.

  TUR 2 –„History of Light – Escape Room”, adresa: Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14, Sector 3 – începând cu 1 septembrie

  În cadrul expoziției, micii vizitatoriii își pot testa cunoștințele despre istoria luminii la Escape Room-ul History of Light.

  TUR 3 – În curând…

  Accesul pentru vizitarea Muzeului Copiilor se realizează în baza unei programări prealabile.

  Copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani le este permis accesul doar însoțiți de un adult!

  Serviciile de vizitare se pot achiziționa și de la casierie din locație, în limita locurilor disponibile/tur.

  Program casierie Muzeul Copiilor din Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14 (Sector 3)

  L-V: 13:00-20:00/ S-D: 10:00-20:00.


  Muzeul Copiilor este un spațiu multifuncțional de învățare non–formală și experiențială, destinat învățării prin joc și joacă.

  Elevi din ciclul preuniversitar, cadre didactice și părinți se pot bucura de expoziții şi ateliere interactive ce răspund nevoii copiilor de a se juca, de a experimenta, de a testa teorii dobândite. Aici găsesc un planetariu, medii de viață, un studio video cu camere de producție, zonă gastronomică cu o bucătărie echipată, anatomie și fiziologie umană, simulator 5-9D, grădină botanică și zoo virtuală și multe alte expoziții și ateliere de învățare despre artele spectacolului, științe exacte, revoluții științifice.

  Muzeul Copiilor este şi un adevărat hub de învățare, în spațiul existent putând fi organizate ateliere și seminare pe diverse tematici.

  Muzeul Copiilor este situat în Bulevardul Decebal nr. 11, Bloc S14, parter și mezanin, sector 3, București. Acesta poate fi vizitat doar cu programare prealabilă de Marți până Duminică în intervalul 10.00-18.00.

  Vizita unui tur dureaza in medie 1 ora.

  Accesul în Muzeul Copiilor se face cu ajutorul reprezentanților PROEDUS.

  Pentru a respecta măsurile igienico – sanitare în vigoare pot exista timpi necesari pentru igienizarea spațiului sau pentru aerisirea încăperii. Pentru a facilita procesul de acces în muzeu, vă rugăm frumos să completați declarația pe proprie răspundere în prealabil și formularul de consimământ. Pot exista, de asemenea, timpi de așteptare pentru fluidizarea numărului de persoane. Detalii si rezervări aici.

  Până la finalul anului 2020, intrarea va fi gratuită, cu respectarea programărilor și rezervărilor. Nu sunt permise intrări nerezervate în prealabil.

  Program de funcționare:

  Marți-Duminică: 10:00-18:00
  Contact: 0310 699 531

  Muzeul Copiilor colaj Muzeul Copiilor 1 muzeul copiilor trenulet Muzeul Copiilor mese

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Bulevardul Decebal, Bulevardul Decebal, 11, 11

  DISTRIBUIE
  Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU