Muzeul Copiilor. Spațiu Multifuncțional de Învățare Non–Formală și Experiențială

  Descoperă o lume magică din 25 august, la Muzeul Copiilor,  în noua expoziție interactivă și educativă –  FABRICA DE JUCĂRII!

  Muzeul Copiilor se redeschide ca o poartă către tărâmul amintirilor de joacă, unde jucăriile și jocurile devin vii prin participarea activă a celor mici. Aici, trecutul și prezentul se întrepătrund, dezvăluind secretele jucăriilor de odinioară și ale celor moderne.

  Nucleul expoziției este Fabrica de Jucării, un spațiu inovator gândit cu atenție pentru tinerii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, o oază de creativitate unde întreaga familie este invitată să exploreze și să se bucure împreună. Aici, jocurile devin mai mult decât simple divertismente – ele devin experiențe educative și interactive.

  Pasiunea pentru descoperire este hrănită prin expunerea detaliată a poveștii jucăriilor. De la primele lor rădăcini în istorie și până la construcția lor intricate, de la materialele folosite cu migală până la procesul de reciclare, Muzeul Copiilor se angajează să răspundă la fiecare întrebare a micilor cercetători.

  Vizitatorii sunt întâmpinați de jocuri surprinzătoare și efecte vizuale și auditive spectaculoase. Această expoziție nu doar încântă simțurile, ci și captivează imaginația, oferind o experiență de neuitat.

  ZONE TEMATICE

  1. ”Din ce sunt confecționate jucăriile?” – aici vom afla despre materiile prime utilizate în fabricarea jucăriilor, proveniența și prelucrarea acestora.
  2. ”Cum se prelucrează jucăriile?” – copiii vor putea explora utilajele și tehnicile de prelucrare a materiilor prime, cum ar fi lemnul, plasticul, metalul și multe altele.
  3. “Cum se asamblează jucăriile?” – copiii vor învăța despre design, inginerie și prototipare, explorând procesul de asamblare a jucăriilor.
  4. “Zona de construcții” – într-un atelier specializat, cu ajutorul imaginației și a diverselor materiale de contrucții, copiii vor putea creea propriile jucării. Micii constructori vor avea propriul lor atelier, unde vor putea da frâu liber imaginației și vor putea crea cu ajutorul diverselor materiale de construcție.
  5. ”Colectare și reciclare jucării” – aici vom învăța importanța colectării și reciclării jucăriilor, promovând astfel un comportament responsabil față de mediu.
  6. Zona inovațiilor și a schimbărilor radicale aduse de revoluția tehnologică în industria jucăriilor. Copiii vor putea descoperi jucării interactive și electronice, jocuri video și console de jocuri, tehnologii precum realitatea virtuală și augmentată, roboți și jucării programabile, imprimare 3D și multe altele. Această secțiune va oferi o perspectivă fascinantă asupra viitorului jucăriilor.

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  Muzeul Copiilor a devenit o destinație preferată pentru familii, oferind expoziții interactive și educaționale menite să inspire și să încurajeze imaginația și creativitatea copiilor.

  Accesul pentru vizitarea Muzeului Copiilor se realizează în baza unei programări prealabile.

  Copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani le este permis accesul doar însoțiți de un adult!

  Serviciile de vizitare se pot achiziționa și de la casierie din locație, în limita locurilor disponibile/tur.

  Program functionare sediu: Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14, Sector 3

  Program Muzeul Copiilor:

   

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Bulevardul Decebal, Bulevardul Decebal, 11, 11

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU