O Fetita de 10 ani Salvată După 17 Ore de la Cutremurul din Italia

VIDEO. Imagini impresionante de la cutremurul din Italia din Pescara del Tronto, cu momentul salvarii unei fetite de doar 10 ani din ruinele unei case puse la pamant de cutremur. Fetita asteptase mai mult de 17 ore sa vada din nou lumina zilei.

 

Numele fetitei salvate la 17 ore de la cutremurul din Italia este Giulia si aparitia ei dintre fiarele contorsionate si moloz face ca salvatorii din jur sa aplaude si sa se bucure ca este in viata.

Bilantul cutremurului din Italia a ajuns la nu mai putin de 292 de morti, zeci de persoane inca date disparute si sute de raniti. 231 dintre victime au fost inregistrate in Amatrice, iar dintre acestea 21 erau copii. In cutremurul din Italia au fost ucisi si 11 cetateni romani si 3 britanici.

cutremurul din Italia
AFP: Andreas Solaro
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU