O lume de poveste.Cursuri creative pentru copii

Cursuri creative pentru copii cu varsta intre 4-12 ani la Fundatia Calea Victoriei

O lume de poveste Cursuri creative pentru copii la Fundatia Calea Victoriei

Toamna aceasta, Fundatia Calea Victoriei se aventureaza intr-o calatorie fantastica, la care toti copiii sunt chemati sa participe. De-a lungul expeditiei noastre imaginare, vom descoperi personaje de poveste, vom face primii pasi in actorie, vom construi case pline de culoare si vom invata, prin joc, desen si cantec, sa vorbim limba engleza.

Din 26 Octombrie va propunem Atelierul de Arhitectura pentru copii. Case cu povesti (7-12 ani) , cu Oana Popescu, un curs cu totul inedit, care imbina desenul, colajul si arhitectura astfel incat sa cultive imaginatia si creativitatea copiilor. Vom invata sa ridicam o casa din carton colorat pornind de la planul ei desfasurat: ii gandim volumul si fatadele, o decoram si ne imaginam care ar putea fi povestea ei si a oamenilor care o locuiesc.

Tot din 26 Octombrie, Meda Popea ne astepta la Cursul de Engleza pentru copii (5-7 ani), unde vom studia cu placere aceasta limba straina, prin joc, desen, povesti si cantece. Aceasta metoda de predare a limbii engleze se bazeaza pe insusirea notiunilor prin auditie si repetitie, prin concursuri si jocuri, pornind de la elemente si activitati familiare si placute copiilor.

In 9 Noiembrie suntem pregatiti sa facem Primii pasi in Actorie. Atelier pentru copii (4-6 ani), alaturi de carismatica actrita Smaranda Caragea. Atelierul este gandit ca un curs de initiere in teatru pentru prescolari, care sa “puna la lucru” naturaletea si bucuria de joc a celor mici. Copiii se vor bucura de jocuri interactive si captivante, prin care isi vor dobandi puterea de concentrare, isi vor dezvolta capacitatea de a actiona, vor invata sa isi distribuie atentia si, nu in ultimul rand, sa asculte si sa raspunda concret.

In final, din 16 noiembrie, la atelierul Descopera personajele de poveste prin Teatru (7-12 ani), actrita Marcela Andrei ii va indruma pe copii spre minunata lume a cartilor si a povestilor. Obiectivul principal al acestui curs este dezvoltarea interesului pentru lectura, cu ajutorul exercitiilor preluate din arta actorului si adaptate pentru copii. In urma atelierului, copiii isi vor dezvolta limbajul, isi vor imbogati vocabularul si isi vor dezvolta expresivitatea faciala si fizica.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul nostru pentru copii www.scoaladeartesimaniere.ro sau ne puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22..

Inscrieri si informatii la [email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU