Oaki Junior Party

Sâmbătă 28 Octombrie 2023
Brasov

Petrecerea „Happy Halloween” cu Oaki Junior Party este un eveniment special conceput pentru a aduce magia și distracția sărbătorii Halloween-ului într-un mod unic și vesel.

Copiii vor avea ocazia de a se distra și de a se bucura de activități distractive alături de animatorii noștri, Zâna Dovlecel și Vrăjitoarea Buna.

Ce Vom Face

Decorare Dovlecei
Copiii vor putea da frâu liber creativității lor decorând propriii dovleci. Cu vopsele și ustensile pregătite, vor putea să creeze opere de artă veselă sau amuzante.

Dans și Distracție
Animatorii noștri talentați îi vor învăța pe copii mișcări de dans amuzante și vor organiza jocuri distractive pe tematică de Halloween.

Delicii Culinare
Pentru a satisface poftele prichindeilor, vom servi limonadă și pizza delicioasă. Aceasta va fi o pauză plăcută în timpul distracției.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Premii
Cei mai jucăuși copii ( toți 😍) vor fi premiați cu o pictură pe față cu personajul preferat, realizat de pictorița Oaki. 🥰🧝‍♂️💃

Pentru a se potrivi temei „Happy Halloween,” copiii sunt încurajați să vină la petrecere în costume vesele create de ei.

Data și Ora: 10:00 – 13:00
Locație: Temeliei nr 15, Brasov
Preț: 75 de lei per copil (include toate activitățile și gustarea cu limonadă și pizza)

Petrecerea „Happy Halloween” de la Oaki Junior Party promite să aducă zâmbete și bucurie pe fețele copiilor dumneavoastră. Este o ocazie perfectă pentru a celebra Halloween-ul într-un mod creativ și vesel.

Pentru programări și mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la 0744 971 240. ( locuri limitate )

Haideți să facem din Halloween-ul acestui an o sărbătoare memorabilă și plină de distracție pentru copiii dumneavoastră!

Vă așteptăm cu nerăbdare!

📍Centrul Educational Junior, Str Temeliei nr 15, Brasov, Romania – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/271567161884164/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 28 Octombrie 2023

Program:
10:00 - 13:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL