Orașele dintre coperți. Atelier 9-12 ani | de-a arhitectura

14:00 - 17:00
Vineri 04 Februarie 2022
București

Când citești o poveste în care e descris un loc, reușești să îl vizualizezi în minte? Ești curios să îi descifrezi detaliile? Ți-ai imaginat cum ar fi să ajungi și tu în acel oraș? Unde te-ai opri și când? Ce ai vrea să fii și cum ai locui acolo?

Te invităm la o călătorie în timp spre orașul ascuns între coperțile cărții, pentru a-i completa, prin desen și bricolaj, spațiile nescrise.

Cine?
Copii de 9-12 ani

Ce?
Asociaţia De-a Arhitectura organizează, în parteneriat cu Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România, pe 4 februarie 2023, atelierul „Oraşele dintre coperţi” dedicat copiilor de 9-12 ani.
Pornind de la descrierile unor orașe imaginare descoperite în pagini din literatura pentru copii, cei mici vor materializa grafic imaginea orașului, urmărindu-i particularitățile descrise în carte; îmbogățind apoi povestea cărții, își vor imagina că sunt chiar ei un personaj (de care autorul poate uitase) care călătorește în timp și își alege o perioadă din evoluția orașului. Odată ce au ajuns în acel punct, vor căuta un loc în care să se așeze și fie își vor crea un spațiu nou, potrivit cu cele existente, fie vor adapta unul, dintre cele care i-au vrăjit.
Atelierul va fi îndrumat de: arh. Cristina Dumitrescu şi arh. Aurelia Axente-Stan. Atelierul a fost creat de: arh. Aurelia Axente-Stan şi arh. Cristina Dumitrescu. Grafica aparţine: arh. Veronica Sava.

Cum?
Înscrierile se realizează pe platforma De-a arhitectura, aici: https://portal.de-a-arhitectura.ro/main/events/360/details, în limita celor 15 locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc este nevoie să vă faceți un cont pe platformă, cont care poate fi folosit ulterior pentru alte înscrieri. Atelierul are un cost de 50 RON/copil, plata se face odată cu înscrierea pe platformă. Vă rugăm verificaţi-vă email-ul pentru confirmarea înscrierii.

Politica de restituire:

⌂ În cazul în care efectuați plata și atelierul este anulat din motive care țin de organizatori, suma o să vă fie restituită integral.
⌂ În cazul în care efectuați plata și anulați participarea la activitate din diferite motive, banii nu vor fi restituiți.
Despre activitățile noastre aflați mai ușor și dacă vă înscrieți la newsletterul lunar Doza De-a arhitectura, pe site-ul nostru, în partea de jos a paginii: http://www.de-a-arhitectura.ro/.

Când?
Pe 4 februarie 2023, între orele 14:00-17:00.

Unde?
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România (mansardă), str. Sf. Constantin, nr. 32, sector 1, Bucureşti

Vă aşteptăm alături de noi să locuim în orașele din cărți!


 RECOMANDARE

138309867_3637071593044356_5583902056168311174_o

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 04 Februarie 2022

Program:
14:00 - 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL