Club4kids. Parenting Necondiţionat şi Cursuri Copii

  In Club4kids pentru a afla cum poti deveni un parinte bland si rabdator. Adica acel parinte de care copilul tau are nevoie.

  Parentingul nu este despre copil. Este despre tine, draga parinte.

  Este despre cine esti tu in rolul de parinte si ce anume te face sa te simti neputincios, insuficient de bun sau vinovat in acest rol. Parentingul este despre a creste odata cu copiii nostri.

  Club4kids nu este doar un club, este cel mai bun prieten al coplului tau. Asta este misunea Club4kids: sa devina lumea perfecta pentru copilul tau. Vom invata impreuna, ne vom juca impreuna si vom da cele mai tari petrecri impreuna. Poate ca nu vom sti sa fim perfecti de la inceput, dar copilul tau ne va spune cum vrea el sa se simta, sa se joace si cum vrea sa fie tratat si astfel, vom deveni cei mai buni prieteni ai lui. Este timpul ca noi, parintii,sa invatam sa ne ascultam copii, sa intelegem binele din perspectiva lor si nu a noastra. Si apoi sa facem astfel incat acel bine sa se si intimple.

  Va asteptam in lumea Club4kids pentru a construi impreuna locul ideal pentru copii nostri!

  Produse

  • Coaching pentru parinti
  • Educatie cu blandete. Dar cu Furia ta ce faci?
  • Cum punem limite cu blandete, fara sa pedepsim copiii
  • Workshop copii: Cum construim increderea in noi
  • Workshop copii: Construim prietenii autentice

  EVENIMENTE ANTERIOARE

  Cu siguranta iti doresti sa ai un copil cu incredere in sine. Atunci lasa-l sa incerce lucruri noi, sa greseasca, sa incerce din nou, sa...
  DISTRIBUIE
  Articolul precedentTeatropolis Junior
  Articolul următorEnglish Kids Academy
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!