Mind Education Health

  MIND EDUCATION HEALTH este specializata în consultanta psihologica si coaching pentru bunastare emotionala și dezvoltare personala.

  MIND EDUCATION HEALTH este o companie specializată în consultanță psihologică și coaching care promovează și are ca scop final bunăstarea emoțională și dezvoltarea personală. Fondată de psihoterapeutul și psihologul clinician, Domnica Petrovai, în 2014, MIND EDUCATION HEALTH este formată dintr-o echipă de specialiști care oferă servicii de psihoterapie individuală și de cuplu, de coaching, dar și servicii complexe de consultanță adaptate companiilor multinaționale, grădinițelor și școlilor. Totodată, MIND EDUCATION HEALTH oferă programe de cercetare și dezvoltare, evenimente, workshop-uri și training-uri pe tematici specifice, bazate pe cele mai noi metode și practici validate științific în domeniile sănătății mintale și coaching-ului.

  MIND EDUCATION HEALTH s-a născut din pasiunea pentru oameni și viață. Din empatie, experiență și evoluție profesională continuă. Din dorința sinceră de a ajuta. De a ne fi mai bine cu noi înșine și cu cei pe care îi iubim. Din dorința de a crea relații sănătoase pentru o viață sănătoasă și o stare de bine.

  secretul stării de bine ESTE să te înțelegi pe tine și pe cei din jurul tău, învățând astfel să te cunoști, să te (re)descoperi, să te accepți, să-ți regăsești resursele interioare și să evoluezi. 

  domnica petrovaiDomnica Petrovai

   MIND EDUCATION HEALTH Fondator

  Happy minds. Better lives


   RECOMANDARE


  MIND EDUCATION HEALTH este un partener de drum către o viață împlinită, oferindu-ți resursele și sprijinul emoțional să depășești momentele dificile, să te regăsești și să rezonezi din nou cu tine, în comuniune cu tine însuți și cu cei apropiați ție.

  MIND EDUCATION HEALTH susține calitatea vieții. De altfel, asta este miza noastră de fiecare zi: să creăm un mediu propice pentru schimbare, dezvoltare, auto-cunoaștere și, implicit, o viață cu zâmbetul pe buze.

  SERVICII MIND EDUCATION HEALTH

  PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ, DE CUPLU ȘI FAMILIE
  COACHING
  CONSULTANȚĂ PSIHOLOGICĂ ȘCOLI ȘI GRĂDINIȚE
  CONSULTANȚĂ PSIHOLOGICĂ COMPANII
  CERCETARE – DEZVOLTARE
  CURSURI ȘI WORKSHOPURI

  DISTRIBUIE
  Articolul precedentMiniArtShow
  Articolul următorClay Play Ceramica
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!