Pe unde mai mergem cu bebelusii?

Activitati pentru bebelusi si copii pana in 2 ani: Atelierul de stimulare senzoriala

Ma bucur ca am descoperit un atelier destinat in primul rand bebelusilor, deoarece nu sunt foarte multe optiuni de socializare si dezvoltare pentru copiii sub 1an. Stiu ce greu le este mamicilor cu bebelusi sa iasa undeva cu cei mici, sa gaseasca un loc placut unde copilasii sa poata explora in siguranta dar si sa socializeze cu alti copii , in afara de casele proprii…:)

De aceea, atelierul de la Lumea lui MOMO, vine croit pe nevoile copiilor mici: joaca, explorare, bucurie, muzica si miscare….Bebelusii vor invata cum sa salute, vor descoperi cum se pot juca sau “canta” cu lintea, se vor distra cu bilutele colorate, vor lua un prim contact cu cateva instrumente muzicale.

Andreea Stefan ii va insoti pe copilasii intre 8 luni si 2 ani, cu vocea ei calda si plina de iubire, pe parcursul atelierului de la o experienta senzoriala catre alta….Un rasfat, nu alta 🙂

Incercati si ne povestiti si noua cum a fost….

 

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Mai multe despre Atelierul de stimulare senzoriala…

Articol scris de Zina.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU