Personajele tale preferate la Disney Junior in fiecare weekend

Disney Junior te invita sa te intalnesti cu personajele tale preferate in fiecare weekend!

 

disney junior

 

Descopera personajele tale preferate in fiecare weekend la Disney Junior

Disney Junior coloreaza fiecare weekend din februarie si martie cu desenele animate preferate ale micutului tau! Minunatele aventuri ale Piratilor din Tara de Nicaieri si ale Capitanului Hook, intamplarile neprevazute din viata lui Tinkerbell sau nazdravaniile si neastamparul lui Chip si Dale, toate vin sa faca weekendul mai frumos si sa il inveseleasca la Disney Junior. In fiecare saptamana sunt ascunse indicii care sa ii aduca tot mai aproape de favoritul lor, iar sambata si duminica, de la ora 11:30, sunt rasplatiti cu doua ore in care sa se bucuri de el.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Acum, atat mamicile, cat si piticii, au un motiv in plus sa astepte sfarsitul de saptamana. Bucura-te pana pe 29 martie de timpul petrecut alaturi de micutul tau in minunatul univers al desenelor animate si al povestilor despre Printesa Sofia, Doctorita Plusica, Donald Duck si nepotii sai sau pretioasa Minnie. Pentru ca desenele animate nu sunt doar pentru cei mici, ele sunt si pentru cei mari, reusind sa ne captiveze si sa ne poarte pe aripi de poveste indiferent de varsta.

Trezeste-ti spiritul aventurier si curiozitatea, distrandu-te, traind, visand si bucurandu-te alaturi de personajul tau preferat, fiindu-i alaturi in aventura vietii lui.

Urmareste Ghici Cine se ascunde la Disney Junior si traieste bucuria copilariei, in fiecare weekend pana la sfarsitul lui martie, de la ora 11:30! Tu ai ghicit cine vine la joaca weekendul acesta?

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU