Petreceri Fantastice – Profesionistii petrecerilor pentru copii

  Petreceri fantastice organizeaza cele mai frumoase petreceri cu animatori pentru copii și mascote Disney, spectacole de magie, de ventrilocie și multe altele.

  Petreceri fantastice este o firma de organizari evenimente pentru copii cu peste un deceniu de experiența în domeniu și se afla în topul firmelor de profil din Bucuresti.

  Petreceri fantastice reprezintă o echipa de profesionisti care aduc mereu programe de animație noi și care resusesc să se reinventeze cu fiecare eveniment oferind o paleta bogata de servicii și un numar impresionant de personaje din care poți alege (peste 100 de personaje și 12 mascote).

  Echipa este formata din artisti din toate domeniile: arte plastice, teatru și film, coregrafie, scenaristica, scenografie, regie prin urmare fiecare eveniment poate fi personalizat în detaliu și conceput într-un mod inovator.

  Contact

  Candy bar Pirateresc-1 craciun-8 Elsa si sora ei Ana din Frozen Pegtreceri copii Bucuresti Elsa, Ana si Olaf din Frozen Bucuresti fotografii Petreceri Fantastice fotografii Petreceri Fantastice fotografii-Petreceri-Fantastice-(66) Logo Mascote bucuresti winnie de plus Masina profesionala masina vata pe bat de inchiriat Bucuresti-4 Mos Craciun 3 Omul de otel animatori petreceri copii pinata petreceri copii Bucuresti Sponge Bob Spiridusi Xmas Party Zanele Ursitoare Bucuresti
  DISTRIBUIE
  Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU