Pipiozii merg la V for Verde! Hai la Targ!

Pipiozii  merg la V for Verde! 

Va asteptam sambata 28 septembrie si duminica 29 septembrie 2013 la Casa Universitarilor!

invitatieVfVrosu5Ai inceput sa-ti faci planuri de weekend?  Daca nu ai verificat vremea, iti spunem noi: in Bucuresti va fi innorat, cu sanse de ploaie. Dar nu te descuraja, este o vreme excelenta pentru a merge TARG.
Pipiozii te invita la V for Verde Sambata si Duminica intre orele 11.00 si 20.00, la Casa Universitarilor (strada Dionisie Lupu 46).
Aici vei gasi colectia de HAINE ORGANICE pentru BEBEI si COPII de la PIPIOZ. Ai ocazia sa ne cunosti, sa ne vezi produsele, sa descoperi calitatea lor si sa profiti de SURPRIZELE pe care ti le pregatim!

Alaturi de noi vei gasi si alte delicatese si bunatati bio, produse alimentare slow food si raw food, cosmetice organice, ateliere de gatit, workshop-uri.

Crezi ca piticul tau se va plictisi in casa? Ia-l cu tine la targ, o sa ne bucuram sa-l cunoastem si in plus va cunoaste si alti prichindei in spatiile de joaca special amenajate.
Nu exista niciun motiv sa nu imbini utilul cu placutul in acest weekend! Hai cu PIPIOZII la targ!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU