Porțile deschise la English Kids Academy

În perioada 4 – 6 septembrie vino și tu la Cel mai bun centru de pregătire a copiilor pentru examenele Cambridge din țară!

Ne deschidem porțile celor trei centre și te invităm să:

  • Îți testezi nivelul de limba engleză
  • Participi la lecții demonstrative de limba engleză și să cunoști astfel o metodă eficientă de învățare, dezvoltată de International House, creatorul standardelor de predare a limbii engleze în lume
  • Cunoști o echipă de profesori entuziaști care te vor ajuta să înveți engleza într-un mod plăcut
  • Afli cum îți poti și tu stabili un obiectiv în învățarea limbii engleze și mai ales, cum îți poți atinge acest obiectiv

Sub deviza “Happy Learners are effective Learners” (“Cei care învaţă cu bucurie învaţă eficient”), English Kids Academy, divizia pentru copii și adolescenți a International House Bucharest, îți propune un program cu rezultate concrete de asimilare a cunoştintelor de limba engleză.

Rezultatele cursanților noștri vorbesc de la sine: 100% promovabilitate la KET si PET, 85% au luat Merit sau Distincție la KET, PET, FCE, iar peste 90% dintre ei au luat punctaj maxim la proba orală YLE.

Vara aceasta te așteptăm cu lecții demonstrative și multe multe surprize la Porțile Deschise în toate cele trei sedii din București:

  • 4 septembrie în sediul nr. 3 din str. Postelnicului (la intersecția cu str. Clucerului), numărul 12, etajul 2, Sector 1, în Zona Pieței Ion Mihalache
  • 5 septembrie în sediul nr. 2 din Bulevardul Uverturii nr.49 (clădirea ING) sector 6, Bucureşti. Zona metrou Lujerului.
  • 6 septembrie în sediul nr. 1 din Strada Lânăriei nr.93-95, T-Center, etaj 1, sector 4, Bucureşti. Zona Tineretului, în spatele Liceului Șincai

Până atunci te invităm să te bucuri în continuare de vacanța de vară HAPPY: https://www.youtube.com/watch?v=34o5d1j9S9M

Detaliile despre înscrieri și program poți solicita pe email: [email protected] sau la numărul de telefon: 0723 900 204. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile!

GOKID.RO_628x628

Detalii Eveniment

Perioada:
04-06 Septembrie 2018

Ora incepere:
17:45

Ora terminare:
19:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL