Prietenii copiilor de la Olimpiada Rio 2016

A început Olimpiada Rio 2016! Cu siguranță copilul tău va găsi timp să se uite la unele dintre competiții. Cu toții ne-am bucurat când eram mici când un astfel de eveniment începea și ne dădea ocazia să vedem la un loc sporturi variate la care în mod normal nu ne uitam.

A început Olimpiada de la Rio!

Cu siguranță copilul tău va găsi timp să se uite la unele dintre competiții. Cu toții ne-am bucurat când eram mici când un astfel de eveniment începea și ne dădea ocazia să vedem la un loc sporturi variate la care în mod normal nu prea ne uitam.

Vrei sa afli care sunt prietenii copiilor de la Olimpiada Rio 2016?

A devenit o tradiție a olimpiadelor să fie aleasă o mascotă care să atragă copiii de mici către sporturi și spirit competițional. La Olimpiada Rio 2016 organizatorii au ales o mascotă pentru Jocurile Olimpice și una pentru Jocurile Paralimpice. Cu ajutorul fanilor, care are votat online, organizatorii le-au pus chiar și nume. Să îi cunoaștem:

Vimicius

Vimicius Olimpiada Rio 2016

Un mix între animalele din Brazilia, Vimicius s-a născut pe 2 octombrie 2009, din explozia de bucurie creata atunci când s-a anunțat că Rio va găzdui Olimpiada Rio 2016.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Vimicius Olimpiada Rio 2016

Lui Vimicius îi place să se joace, să sară, să alerge și să zâmbească. Ca un copil!

Vimicius Olimpiada Rio 2016

 

Vimicius are o super-putere: se poate întinde foarte mult, cât de mult vrea el! Și pentru că este un mix de animale, poate alerga repede, poate sări foarte sus, este foarte puternic și poate imita vocea oricărui animal. Deci este super-comunicativ.

Vimicius Olimpiada Rio 2016

El practica toate sporturile olimpice. Îi place să își facă prieteni din toată lumea. Cel mai bun prieten al lui este mascota Jocurilor Paralimpice Rio 2016.

Vimicius Olimpiada Rio 2016

Vimicius trăiește într-o casă în copac, în Pădurea Tijuca. Din casa lui se vede tot orașul și de acolo pleacă în aventuri alături de alte animale.

Vimicius Olimpiada Rio 2016

 

Lui Vimicius îi place să răspândească bucurie în lume, să celebreze prietenia dintre oamenii din toată lumea la Olimpiada de la Rio 2016!


Tom

Tom Olimpiada Rio 2016Tom este mascota Jocurilor Paralimpice. Este o creatură magică, un mix între toate plantele din pădurile braziliene. S-a născut în aceeași zi cu Vimicius, pe 2 octombrie 2009, din aceeași explozie de bucurie creată atunci când s-a anunțat că Rio va găzdui Olimpiada Rio 2016.Tom Olimpiada Rio 2016

Pentru Tom timpul trece altfel, deci nu știm exact ce vârstă are. Ce știm însă este îi place să se joace, să își facă prieteni și să se relaxeze în pădure.

Tom Olimpiada Rio 2016

Tom își folosește capul. Literalmente. Că să scape din buclucuri, el scoate tot felul de obiecte din părul sau plin de frunze. Doar știe toate secretele naturii. Înțelege că poți reuși orice cu creativitate, inteligență și hotărâre.

 

 

 

 

Tom Olimpiada Rio 2016

Tom practică toate sporturile paralimpice. Se joacă mult afară și este în căutare de aventuri mai tot timpul. Când nu se plimbă deschide o carte și află despre lume. Iubește samba și toate stilurile de muzică braziliană. Cel mai bun prieten al lui este mascota Jocurilor Olimpice, Vimicius!

Tom Olimpiada Rio 2016

Lui Tom îi place să mai tragă câte un pui de somn pe câte un nufăr din mijlocul lacului. În felul asta se bucură la maxim de fotosinteză! Pentru el statul la soare este ca o sărbătoare!

 

Tom Olimpiada Rio 2016

Tom își folosește creativitatea și determinarea pentru a fi mai bun și pentru a se distra.

Organizatorii au pregatit o aplicatie prin care copilul tau isi poate da seama ce sport i se potriveste. Incearc-o aici. Poti descarca masti cu mascotele si poti face chiar si un selfie cu Vimicius si Tom!

Vezi şi:

9 Paşi Pentru Evitarea Pedepselor. Ce Facem Atunci Cand Copilul Ne Provoaca

Evenimentele din weekendul acesta

Iepuras Coconas. Cantec pentru copii mici

Olimpiada Rio 2016

Sursa: rio2016.com

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU