Prima editie KidsEducation, un eveniment de succes

In weekendul 26-27 aprilie a avut loc prima editie a KidsEducation, un eveniment de succes pentru intreaga familie

kids educationKidsEducation a reunit zeci de oferte educationale premium pentru copii. Mii de parinti, bunici si copii au vizitat KidsEducation si au participat la lectiile demonstrative organizate de expozanti.

Printre expozanti s-au regasit gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani.

Asa cum speram, aceasta prima editie a KidsEducation a fost un succes, atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori. Parintii au reusit sa afle detalii depre oferte si programele gradinitelor si scolilor participante, iar copii au participat la o serie de evenimente create de expozanti special pentru ei.  Le multumim tuturor si ii asteptam cu drag la editia din toamna a KidsEducation.” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Expozantii i-au asteptat pe vizitatori cu ateliere si lectii demonstrative, la care au participat atat parintii cat si copiii care au vizitat KidsEducation. In plus, copiii au putut asista la momente muzicale si au luat parte la ateliere de magie si arta teatrala.

Urmatoarea editie KidsEducation va avea loc in toamna acestui an.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU