Primii trei pasi in relatia cu bebelusul tau!

Cursuri pentru gravide – Programul pentru burtici cuprinde trei ateliere, pe parcursul carora viitoarele mamici invata cum sa relationeze cu bebelusul si cum sa-i stimuleze dezvoltarea inca de pe acum.

dialoguri in burticaAtelierele sunt practice, cu multe exercitii menite sa ajute la construirea relatiei cu ghemotocul inca din burtica pregatind, astfel, intalnirea mult asteptata!

Modulul I: Dialoguri in burtica

Modulul II: Atasamentul prenatal

Modulul III: Mami, ma intelegi? Empatia si relationarea

Ai aflat ca esti insarcinata…Si apoi? Multe analize, multe intrebari, multe lucruri de facut….Cum ramane insa cu trairile tale, cu schimbarile care apar la nivel emotional? Ce simte bebelusul tau, ce simti tu? Oare simte, aude, te percepe cumva? Exista o relatie intre voi ? Oare cum sa-i vorbesti, cum sa te raportezi la bebelus ?

Ei bine, este firesc!

In acest moment, relatia dintre tine si bebelusul tau e caracterizata de subtilitate. Te invit sa descoperi aceasta subtilitate si sa inveti sa incepi sa construiesti aceasta relatie inca de pe acum in cadrul primului modul : “Dialoguri in burtica”.

Vei descoperi rolul tau in aceasta relatie si ce poti face in acest prim pas pentru a transforma subtilul in concret.

In primul an de viata se formeaza atasamentul- un model de relatie, care reprezinta baza dezvoltarii emotionale a viitorului copil si chiar a viitorului adult. Al doilea modul aduce in discutie tiparele de atasament, cum sa ii oferi bebelusului un cadru propice dezvoltarii sale emotionale. De la prima privire, atingere si strangere in brate incepe un joc inedit de emotii, ganduri, nevoi cand tu esti totul pentru el, iar el devine centrul lumii tale.

Al treilea pas in calatoria noastra se refera la empatie. Ce este ea, cum ne ajuta si mai ales cum o experimentam/traim? E oare important sa intelegem ce simte bebelusul si cum traieste propriile experiente? Si daca da atunci cum ne dam seama si mai ales cum ii raspundem la aceste trairi, cum ne raportam la ele?

Cui se adreseaza: femeilor insarcinate

Cand: vezi Calendarul Ghemotocilor pe http://euparinteghemotoc.blogspot.ro/
Investitie: 80 de lei/ persoana;

Inscrieri: [email protected], 0721254119/ 0744831508

Locatie: Crayon Club, Intr. Mieilor nr. 17-21
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU