Primul jurnal de arta & craft

Ce este Jurnalul Craft al Copilariei? Ideea activitatii e simpla. Se ia un caiet de calitate si treptat se umple cu lucrari craft realizate impreuna cu copilul tau. Iata cateva sugestii de metode si lucrari de care sa va bucurati impreuna.

Cumpara un caiet sau un bloc de desen cu coperti si foi veline de calitate, suficient de mare si rezistent pentru a suporta multe lucrari de arta realizate pe hartie de catre tine si copilul tau. Cand se va simti inspirat copilul tau va adauga in caiet inca o creatie pe una sau mai multe pagini, astfel ca la final va avea primul sau Jurnal de Arta, o amintire minunata a copilariei. Un model frumos de jurnal este Cartea mea despre mine, un produs de calitate de la Alex Toys pe care il poti achizitiona din GOKID Shop!

Iti oferim o saptamana intreaga de sugestii, 7 zile in care poti demara acest proiect ambitios si distractiv. Gasesti sugestii de desene, colaje, picturi si alte opere pe care copilul tau le poate realiza, singur sau impreuna cu tine, pentru a umple paginile Jurnalului Copilariei Art & Craft.

Varste recomandata: 7-12 ani

Nu uita sa acoperi intotdeauna suprafata de lucru cu un material de protectie din hartie cerata sau plastic.

ZIUA 1 – Imprimare si colaj

Urmatorul proiect:

ZIUA 2 – Paternuri si mazgalituri

Vezi si: Cand poate respecta copilul o regula?

1
2
3
4
5
6
7
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU