Primul Jurnal de Arta & Craft

Ce este Jurnalul de Artă & Craft al Copilariei? Ideea activitatii e simpla. Se ia un caiet de calitate si treptat se umple cu lucrari craft realizate impreuna cu copilul tau. Iata cateva sugestii de metode si lucrari de care sa va bucurati impreuna.

Cumpara un caiet sau un bloc de desen cu coperti si foi veline de calitate, suficient de mare si rezistent pentru a suporta multe lucrari de arta realizate pe hartie de catre tine si copilul tau. Cand se va simti inspirat copilul tau va adauga in caiet inca o creatie pe una sau mai multe pagini, astfel ca la final va avea primul sau Jurnal de Arta, o amintire minunata a copilariei. Un model frumos de jurnal este Cartea mea despre mine, un produs de calitate de la Alex Toys pe care il poti achizitiona din GOKID Shop!

Iti oferim o saptamana intreaga de sugestii, 7 zile in care poti demara acest proiect ambitios si distractiv. Gasesti sugestii de desene, colaje, picturi si alte opere pe care copilul tau le poate realiza, singur sau impreuna cu tine, pentru a umple paginile Jurnalului Copilariei Art & Craft.

Varste recomandata: 7-12 ani

Nu uita sa acoperi intotdeauna suprafata de lucru cu un material de protectie din hartie cerata sau plastic.

ZIUA 1 – Imprimare si colaj

Urmatorul proiect:

ZIUA 2 – Paternuri si mazgalituri

Vezi si: Cand poate respecta copilul o regula?

1
2
3
4
5
6
7
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU