Orăşelul Cunoaşterii. Primul Muzeu Interactiv pentru Copii

  Primul muzeu interactiv pentru copii din Romania, Oraselul Cunoasterii, cuprinde peste 80 de exponate-joc, unde inveti stiinta jocului si jocurile stiintei.

  Pe o suprafață de 400 mp în interior și 1000 mp în exterior, sunt dispuse pe 8 zone de interes exponate-joc cu apă, aer, energie electrică, magneți, jocuri optice și senzoriale, echilibru și angrenaje de roți dințate, etc. Fiecare zonă are grupate laboratoare pentru experimente din domenile: fizică, matematică, logică, ecologie etc. În acest fel noțiuni abstracte pot fi înțelese mai ușor de către oricine.

  Spațiul Orășelului Cunoasterii cuprinde o suprafață în care sunt desfășurate toate experimentele, un spațiu de petreceri, spațiu de relaxare pentru adulți – deși noi preferăm ca adulții să fie împreună cu copiii la joacă- un spațiu dedicat atelierelor, un spațiu de vânzare a suvenirurilor și jocurilor.

  Jocurile de la Oraselul Cunoasterii ne permit sa observăm, auzim, mirosim, pipăim și descoperim gustul distracției, gustul științei! Ne dezvoltăm motricitatea și gândirea.

  „Alături de noi, copilul tău se poate distra și învăța”

  Primul muzeu interactiv pentru copii din Romania cuprinde peste 80 de exponate-joc fiecare constituind un experiment în sine. Trebuie să acționăm bile, mingi, să potrivim, să pipăim, să așezam corect, să apăsam butoane, să învârtim moriști și multe altele. Experimentele sunt intuitive dar peste tot sunt informații cu privire la ceea ce ai de făcut pentru a înțelege experimentul respectiv.

  Vezi si:

  PARENTING: Esti un parinte ingrijorat sau increzator?

  ACTIVITATI: Capra cu Trei Iezi Poveste audio si teatru radiofonic

  CURSURI: Alege un curs de dezvoltare personala pentru copilul tau

  IESIRI: 11 locuri de vizitat si descoperit in Bucuresti cu copilul

  Orar locatie

  Luni – Vineri 09:30 – 17:30
  Sâmbătă – Duminică 10:00 – 20:00

  Laboratoare la Oraselul Cunoasterii, primul muzeu interactiv pentru copii 

   

  Laboratorul Acvatic

  laboratorul acvatic Orăşelul Cunoaşterii. Primul Muzeu Interactiv pentru CopiiIn zona “laboratorul acvatic” copiii au la dispoziție un mare joc cu apă pe care pot învârti moriști în plan vertical și orizontal, căra apă cu „surubul lui Arhimede”, ghida o minge de ping pong pe un traseu în spirală cu ajutorul forței apei.

  Zona Casa mea” ofera jocuri de construit și îndemânare pentru cei mai mici, un covor pe care pot construi cu cărămizi tip lego dar si un razboi de tesut.

   

  Jocuri cu aer

  jocuri cu aer Orăşelul Cunoaşterii. Primul Muzeu Interactiv pentru Copii

  Jocuri cu aer ” ne oferă ocazia să ne verificăm viteza, să jucăm baschet „cu aer”, să facem magii cu forta aerului, să cântăm la o harpă fără coarde sau să ne jucăm în căsuţa de poveste cu lumina.

   

  Sala Oglinzilor

  sala oglinzilor Orăşelul Cunoaşterii. Primul Muzeu Interactiv pentru Copii

  Sala oglinzilor  si a iluziilor optice  cu oglinzi concave, convexe, imagini răsturnate și reflectate în oglinzi este  o alta zona de explorat.

   

  Experimente senzoriale

  experimente senzoriale Orăşelul Cunoaşterii. Primul Muzeu Interactiv pentru Copii

  Zona experimentelor senzoriale are rolul de a ne stimula simţurile şi de a ne provoca să ne bazăm pe ele.

   

  Echilibru si angrenaje

  echilibru si angrenaje Orăşelul Cunoaşterii. Primul Muzeu Interactiv pentru Copii

  În aria „Echilibru si angrenaje”, copiii realizează angrenaje de roți dințate incercand sa le faca sa functioneze și de asemenea jocuri de echilibru – de la balanțe ce trebuie echilibrate la un pod în arc roman care trebuie construit, firește, în echilibru.

   

  Fizica Distractiva

  fizica distractiva Orăşelul Cunoaşterii. Primul Muzeu Interactiv pentru Copii

  În zona „Fizică distractivă” gasesti experimente despre electricitate, magneți, dinam, plan inclinat etc dar si  jocurile de îndemânare și atenție.

   

  Jocuri in aer liber

  jocuri in aer liber Orăşelul Cunoaşterii. Primul Muzeu Interactiv pentru Copii

  În zona Jocuri stiintifice in aer liber copiii au ocazia să devină atât ingineri hidrotehnişti cât şi constructori, dar in egala masura pot explora un labirint sau scripetii.

  Tarife la Oraselul Cunoasterii

  tarife oraselul cunoasterii

   

  Contact Oraselul Cunoasterii, primul muzeu interactiv pentru copii 

   

  casa mea laboratorul acvatic tarife oraselul cunoasterii jocuri cu aer sala oglinzilor sala oglinzilor experimente senzoriale echilibru si angrenaje fizica distractiva jocuri in aer liber

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Pajurei, 3A

  DISTRIBUIE
  Salut! Sunt tatăl unei fetiţe de 8 ani care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează grafica, posibilităţile infinite ale internetului şi muzica electronică. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU