Basme cu Cai. Spectacole cu cai pentru copii de 3-70 de ani, agrement calare, experiente cu pasari de prada

  Cu o experienta de peste un deceniu in domeniul show-biz-ului autohton si international, echipa de cascadori si actori Basme cu Cai condusa de Vali Vasilescu isi propune sa ofere publicului din Romania un gen de spectacol total nou in tara noastra.

  Cu totii suntem de acord ca “actiunea” este un element daca nu indispensabil productiilor cinematografice, atunci macar initiator de interes pentru spectator. Pentru multe productii actiunea a devenit chiar o garantie a succesului si de ce nu, pentru unele povestea pare creata in jurul actiunii si nu invers… Si atunci va intreb de ce sa nu mergem un pas mai departe si sa nu aducem actiunea care garanteaza succesul unui film chiar in fata publicului, la 2 metri de el, LIVE!

  In spiritul acestei idei compania noastra a prestat spectacole atat in Bucuresti cat si in provincie, in locatii ca parcul Herastrau, Sala Palatului, Palatul Parlamentului, Romexpo, cetatea Suceava, cetatea Fagaras, Brasov, Sibiu, Focsani, Hunedoara etc. Anul acesta ne-am hotarat sa mergem un pas mai departe si sa creem un spatiu de spectacole dedicat acestui gen de reprezentatii.

  Basme cu Cai cavaler Basme cu Cai caine Basme cu Cai poarta

  Astfel s-a nascut proiectul Basme cu Cai care isi propune ca in urmatorii ani sa ofere publicului bucurestean si nu numai povesti adaptate realist, aducand in fata spectatorului cai, cavaleri si printese, Balauri, lupte si explozii, comedie si actiune, toate impletite astfel incat sa fie pe placul copiilor intre 3 si 70 de ani.

  Va asteptam sa impartasiti experienta propusa de noi la Arena Basme cu Cai, in incinta Colosseum Retail Park Chitila.

  Contact

  Basme cu Cai cavaler Basme cu Cai caine Basme cu Cai poarta

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Șoseaua Chitilei, 284

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU