“Pro Erudio” School of English – Cursuri de limba engleza

Cursuri de limba engleza pentru copii si tineri – “Pro Erudio” School of English.

Pro Erudio” School of English organizeaza cursuri de limba engleza pentru copii si tineri. Grupele sunt de maxim 6 cursanti, astfel incat sa putem tine cont de programul copiilor atunci cand stabilim orarul cursului si sa oferim calitate in procesul de predare/invatare.

Cursurile sunt:

– de engleza generala. In acest caz punem accent pe dezvoltarea tuturor abilitatilor (scris, vorbit, intelegerea mesajului scris si audiat) intr-un mod atractiv, adaptat varstei cursantilor si intereselor lor;

– de pregatire pentru examen. In acest caz doar completam lacunele in cunostinte, fara a mai relua sistematic prezentarea gramaticii si ii antrenam pe cursanti pe formatul examenului. Inainte de inscrierea la examen organizam la sediul nostru o simulare care contine toate probele de examen pentru a obisnui cursantii cu atmosfera specifica.  In acest fel se identifica punctele slabe cu scopul de a le remedia inainte de sustinerea examenului propriu-zis.

Suntem in programul Addvantage, in parteneriat cu Consiliul Britanic pentru pregatirea copiilor si a tinerilor in vederea sustinerii examenelor Cambridge, iar prin parteneriatul cu Fundatia Study Abroad Advising Centre ii sprijinim pe cei care doresc sa-si continue studiile in strainatate, pregatindu-i pentru promovarea testelor de limba recunoscute international  (IELTS si TOEFL) cu scorurile de care au nevoie pentru  completarea dosarului de aplicare.

 

cursuri engleza copii pro erudio

 

Oferta noastra de cursuri cuprinde:

Cursuri de limba engleza “Join Us in Englishland”, structurat pe 3 niveluri, adresat copiilor intre 4 si 7 ani. Cursul dureaza 60 minute si se tine de doua ori pe saptamana. Pretul unui curs este de 20 de lei. Cursurile se tin in general dupa ora 17.00.

Cursuri de limba engleza “Join Us for English”, structurat pe 3 niveluri, adresat copiilor intre 8 si 11 ani. Cursul dureaza 90 minute si se tine de doua ori pe saptamana. Pretul unui curs este de 30 de lei.

Cursuri de limba engleza “Head for Exams”, adresat copiilor de gimnaziu si liceu. Participarea la curs nu inseamna obligatoriu inscrierea la examen. La sfarsitul anului fiecare copil primeste o diploma de participare la curs cu nivelul obtinut la testarea de sfarsit de an scolar, conform Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbile Straine (evaluare interna).

Plata cursului se face lunar, in prima jumatate a fiecarei luni pentru luna in curs. Pretul cursului include fisele de lucru primite  la curs, dar nu si manualele.

Pentru noi este foarte importanta relatia cu parintii cursantilor si informarea acestora cu privire la progresul copiilor lor. In acest sens le trimitem evaluari periodice cu rezultatele observarii curente si cele obtinute la test.

Pentru mai multe informatii referitoare la oferta noastra de cursuri, va invitam sa vizitati site-ul nostru: www.proerudio.ro

Cum va puteti inscrie:

– Accesati www.proerudio.ro/inscriere.php  si completati formularul de inscriere online. In maxim doua zile lucratoare veti fi programat la o intalnire la sediul nostru pentru o testare initiala gratuita si o discutie. Testul consta intr-o proba scrisa (maxim 45 minute, proba care poate fi sustinuta si online) si o proba de interactiune verbala.

– In functie de disponibilitatea in grupe si orarul copiilor, se organizeaza programul de curs. In maxim trei zile de la intalnire veti fi informat telefonic care este orarul cursului.

La cerere putem furniza si cursuri de alte limbi straine, cursuri de sah, teatru si dezvoltare personala.

 

Contact

Pro Erudio” School of English

 

Bld George Cosbuc nr 69, Sector 5, Bucuresti

Tel: 0724 527 838/ 0741 389 897

Email: [email protected]

Facebook.com/proerudio

www.proerudio.ro

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU