Programe gimnastică copii 0-12 ani The Little Gym

București

The Little Gym este de mai mult de 40 de ani lider în programele de dezvoltare pentru copii bazate pe mișcare. The Little Gym oferă cursuri săptămânale care ajută la dezvoltarea abilităților fizice, cognitive și sociale ale copiilor.

Copiii avansează în ritmul propriu, într-un mediu non-competitiv și relaxat, dezvoltându-și încrederea în sine.

Cursuri părinte–copil (0-3 ani)

Aceste clase au o durată de 45 de minute, iar participarea unuia dintre părinți este obligatorie. Participând activ la aceste clase, părinții primesc un sprijin valoros, învățând cum pot stimula prin joacă și mișcare dezvoltarea copiilor lor în această etapă cheie.

Exercițiile sunt adaptate vârstei și au ca obiective:

  • dezvoltarea fizică: mărirea controlului asupra mușchilor, dobândirea abilităților motorice fine și grosiere, coordonare și echilibru;
  • dezvoltarea cognitivă: îmbunătățirea percepției spațiale și senzoriale, învățarea culorilor, dezvoltarea limbajului și a exprimării, învățarea numerelor și literelor, rezolvarea unor probleme simple;
  • dezvoltarea socială: creșterea încrederii în sine și a independenței față de părinți, socializare timpurie, cooperare și interacțiune cu ceilalți: a împărți și a aștepta rândul, acceptarea mediilor noi, cooperarea și respectarea instrucțiunilor.

gimnastică copii 0-12 ani The Little Gym

Cursuri pentru copii de 3-5 ani

Preșcolarii participă la clase cu durata 60 de minute, iar părinții sau bunicii au posibilitatea să urmărească clasa din zona de așteptare special amenajată.

Prin intermediul gimnasticii se continuă dezvoltarea abilităților:

  • fizice: creșterea forței fizice, îmbunătățirea flexibilității și a coordonării;
  • cognitive: îmbunătățirea percepției spațial-temporale, stăpânirea mai bună a culorilor și a numerelor, stimularea continuă a imaginației și a creativității, folosirea limbajului;
  • sociale: prin jocuri în echipă, ritm și muzică, aceste clase ajută la exprimarea și controlul emoțiilor care survin la intrarea în colectivitate. De asemenea, copiii învață să coopereze într-un grup și să urmeze instrucțiuni.

gimnastică copii 0-12 ani The Little Gym

Cursuri pentru copii de 6-12 ani

Având în vedere diferențele în dezvoltarea fizică și cele legate de nevoia diferită de pregătire sportivă dintre băieți și fete și dintre diferite vârste, aceste clase sunt împărțite în grupe specifice (începători, nivel mediu și avansați). Cursurile de gimnastică pentru această grupă de vârstă sunt deja mai specializate și cu o technicitate mai ridicată, conduse de instructori cu experiență vastă în domeniul gimnasticii, care lucrează pentru aducerea copiilor la un nivel cât mai avansat.

Obiectivele țintă ale cursurilor la acest nivel sunt:

  • fizice: echilibru avansat, flexibilitate și putere crescută, rezistență, agilitate, simț ritmic și muzical, datorate antrenamentelor cu specific gimnastic;
  • cognitive: menținerea atenției pentru o perioadă îndelungată, îmbunătățirea concentrării, capacitatea ridicată de a rezolva probleme și abilitatea de a urmări și respecta instrucțiuni complexe;
  • sociale: dobândirea încrederii în sine în relațiile sociale, participarea activă în grup, buna stăpânire a emoțiilor, creșterea dorinței de asumare a rolului de lider.

O bună modalitate de a aprecia beneficiile programului The Little Gym și de a oferi copiilor Dvs. o experiență unică este participarea la una dintre clase.

Consultați programul cursurilor și faceți o programare pentru o clasă introductivă gratuită aici sau sunați la 0736 770 000.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU