Programul educational Kids4Top – Lexis Scoli de Limbi Straine

București

Lexis Kids4Top – program educational limbi straine de invatare rapida, pentru dezvoltarea calitatilor de invatare, memorare si socializare

Cursurile ofera copiilor posibilitatea de a invata limbi straine si de a dezvolta in acelasi timp alte arii cum ar fi inteligenta interpersonala, matematica, emotionala etc.

Jocul, umorul, evidentierea calitatilor si realizarilor fiecarui elev, dezbaterile pe teme de interes asigura o atmosfera pozitiva si le stimuleaza creativitatea, spiritul critic, cooperarea, si cel mai important, comunicarea eficienta.

Cursurile Lexis se deruleaza in perioada 1 Octombrie 2015 – 1 iunie 2016.
Programa bine structurata  pe grupe de varsta include metode prin care se urmareste nu doar acumularea cunostintelor, ci si dezvoltarea abilitatilor lingvistice si, mai ales, eliminarea stresului in timpul activitatilor scolare si urmarirea unui progres real si durabil prin dobandirea increderii de sine, a competitivitatii si placerii de a lucra in echipa (prin eliminarea spiritului concurential).
  • PRE – JUNIORI  0 – 1 (4 – 6 ani) –  62 ore/ an
  • PRE- JUNIORI 2 ( clasa I) – 62 ore/ an
  • JUNIORI (clasele a II-a – a IV-a) – 93 ore/ an
  • SENIORI (clasa a V-a – a VIII-a) – 124 – 155 ore/an

Lexis Casin scoli de limbi straineLexis Scoli de Limbi Straine este centru de pregatire in vederea obtinerii certificatelor internationale ESOL:

  • Cambridge English Language Assessment
  • Trinity College London

Durata cursurilor: 1 octombrie 2015 – 1 iunie 2016

Cursurile se desfasoara in cele 12 sedii din Bucuresti, Brasov, Constanta, Pitesti, Ploiesti si Sibiu.

Toate informatiile privind taxele scolare, reducerile oferite, modalitatile de plata, programarile pentru testul de evaluare initiala (obligatoriu pentru repartizarea in grupa), evenimente organizate pentru elevi si parinti,  adresele scolilor din tara le gasiti pe site-ul nostru www.lexis.ro sau contactandu-ne la sediul central din Bucuresti.

Central Office

Adresa: Strada Traian nr. 246, etaj 2, ap.4, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 021 – 225 1978/ 021 – 225 1979

Email: [email protected]

Website: www.lexis.ro

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU