Provocare: Iarna asta am să citesc o carte poloneză!

Vineri 20 Noiembrie 2020
Online

Cu ocazia Zilei Independenței Poloniei sărbătorită 🥳 pe 11 noiembrie, împreună cu bibliotecile noastre prietene, am decis să organizăm o mică provocare pentru șoarecii de bibliotecă din România și Moldova.

Iarna aceasta, mulți dintre noi probabil că-și vor petrece acasă mult mai mult timp decât de obicei. Dar cât să faci curățenie, să gătești și să te uiți la seriale? 😉 Ai citit toate cărțile din biblioteca de acasă în timpul lockdown-ului precedent? Îți propunem ceva nou care îmbină utilul cu plăcutul, distracția cu învățatul!

▶️ Ce trebuie să faci pentru a participa la concursul nostru și a câștiga premii?

🟣 Citește cel puțin o carte 📚 a unui autor polonez tradusă în limba română și lasă-ți imaginația să zboare!
🟠 Până pe 4 martie 2021, desenează, pictează 🎨, proiectează într-un program grafic, fă o fotografie 📸, descrie 📝… pur și simplu capturează 🖼️ cel mai important fragment al cărții pe care ai citit-o.
🟣 Postează-ți lucrarea în eveniment, scrie autorul și titlul cărții și explică pe scurt de ce a fost atât de important fragmentul ales de tine.
🟠 Obține cât mai multe aprecieri 👍❤️ 🤩!

Nu-ți face griji, dacă nu știi ce carte să alegi, vom încerca să te ajutăm publicând scurte informații despre autori și cărți, ale căror traduceri pot fi găsite în biblioteci și librării.
Autorii lucrărilor care au adunat cele mai multe like-uri vor fi contactați în mesaje private pentru a stabili detaliile de oferire a premiilor 🏆.

Distracție plăcută în lumea 🗺️ scriitorilor polonezi 🇵🇱!

Organizat de Institutul Polonez / Instytut Polski w Bukareszcie.

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 20 Noiembrie 2020

Program:
De la 19:00

Orasul:
Online

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Online!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL