Raymond Mayweather și Planeta Albastră. Poveste cu Aventuri, de Daniel Errico | PSD #170

La Povestea de Duminică Seara #170 citim povestea Raymond Mayweather și Planeta Albastră, de Daniel Errico. Într-o lume îndepărtată, o planetă albastră este luată în stăpânire de un pește uriaș. Un călător spațial pe nume Raymond Mayweather ajunge pe planetă și întâlnește comunitatea de animale terestre nevoite să se mute în vârful unui copac pentru a scăpa de apa în creștere.

Te invităm să citești mai jos povestea din seria Povestea de Duminică Seara și să consulți întreaga colecție aici.

Raymond Mayweather și Planeta Albastră

de Daniel Errico

Raymond Mayweather își pusese nava la punct. Verificase fiecare trapă și reparase fiecare scurgere.

Stabili un nou curs, către un loc neexplorat. Era timpul pentru o călătorie în adâncul spațiului cosmic.

Raymond își pilota nava direct în afara galaxiei. Printr-un câmp de asteroizi și dincolo de un câmp stelar imens, Raymond descoperi o mică planetă albastră. Coborî nava pentru a găsi un loc de aterizare, dar nu prea avu noroc. Aproape fiecare centimetru al planetei era acoperit cu apă!

Exista un râu de roci care curgea în apropiere. Raymond nu putea ateriza pe roci, nava ar fi fost aruncată și răsturnată.

În schimb, apăsă un buton roșu mare, iar nava spațială se transformă într-un submarin spațial (era de departe butonul său preferat!). Odată ce submarinul se afundă sub apă, aprinse luminile pentru a nu rata nicio creatură submarină a planetei.

Planeta Albastra. Poveste cu AventuriOre mai târziu, dădea peste un castel marin cu multe uși (când vine vorba de castele subacvatice, chiar și ferestrele pot fi folosite ca uși, deoarece poți înota înăuntru). Raymond parcă submarinul spațial în afara castelului marin, își puse costumul de scufundări și înotă înăuntru.

Raymond intră într-o sală mare și frumoasă, dar goală, cu excepția unui pește mare așezat pe un tron.

6 Board Games antrenante de jucat in 15 minute in cel puțin 2 jucători de minim 8 ani

„Hei, Hei, cine a venit la mine?” întrebă Regele Pește.

„Eu sunt, Raymond Mayweather, călător spațial extraordinar și prieten cu toți cei care înoată în mare. Pot întreba unde se ascund toate celelalte creaturi marine?”

„Nu se ascund”, răspundea Regele Pește. „Le-am mâncat pe toate și acum mi-e foame din nou. Ce fel de pește delicios ești tu?”

regele peste desen Planeta Albastra. Poveste cu AventuriRegele Pește își lingea buzele și se uita la Raymond ca la o gustare.

Raymond zâmbi și se dădu încet înapoi spre cea mai apropiată ușă.

„Sunt om”, spunea Raymond, întorcându-se să înoate departe. „Foarte otrăvitor pentru Regii Pește!” strigă el părăsind castelul marin.

Raymond sări în submarinul său spațial și încercă să conducă cât mai repede posibil în direcția opusă, dar comenzile sale nu funcționau. Deodată, fu tras din navă de un vârtej și învârtit în apă. În curând, el și submarinul său erau complet sugrumați! Vârtejul îi luă și îi scuipă printr-o fântână de apă pe cealaltă parte a planetei.

Căzu pe iarbă sub un copac mare, iar nava sa ieși la suprafață în apropiere.

„În sfârșit, pământ!” gândi Raymond.

Intră în navă și apăsă din nou butonul roșu pentru a o transforma înapoi în navă spațială. Se pregătea să plece de pe ciudata planetă, când auzi un zgomot în copac. Un animal cu blană sări în jos și spuse:

„Bună”.

„Cine ești tu?” întrebă Raymond.

„Sunt Regina Mamorilor”, spunea animalul cu blană. „Ești prieten cu Regele Pește?”

„Cu siguranță nu. Numele meu este Raymond Mayweather, călător spațial extraordinar și prieten cu toate animalele terestre. Regele Pește a încercat să mă mănânce!”

7 Locaţii Minunate Încărcate de Istorie de Vizitat în Familie lângă București

„Atunci ai văzut ce s-a întâmplat cu planeta noastră. Înainte obișnuia să fie pământ peste tot. Singura apă pe întreaga planetă era într-un lac înconjurat de roci. Acolo locuia Regele Pește până când a dărâmat peretele de rocă și a inundat planeta noastră. Vârtejul s-a format, iar rocile au început să curgă ca un râu. Am fost nevoiți să ne mutăm în acest copac, singurul loc uscat rămas.”

vartej copac Planeta Albastra. Poveste cu Aventuri.jpgRaymond o asculta pe Mamori și îi simțea durerea.

„Vreau să vă ajut”, a spus Raymond. „Am un plan.”

Raymond se întoarse la nava sa și pregăti un plan. O luă pe Mamori pe nava sa și se întoarse la castelul Regelui Pește. L-a găsit pe rege hămesit, căutând în bucătăria regală ceva de mâncare.

„Rege Pește, am o veste!” strigă Raymond. „Un grup de Mamori a căzut în apă și nu pot înota!”

„Hei, hei, ce noroc pe mine!” spuse Regele Pește. „Nu contează dacă pot sau nu înota, pentru că o să îi mănânc! Imediat după ce te mănânc pe tine!”

Apoi se repezi în urma lui Raymond afară din castel și în apă. Chiar dacă era enorm, mai mare chiar decât nava spațială a lui Raymond, era totuși un pește, iar peștii sunt foarte buni înotători. Raymond ieși din castel în aceeași direcție ca înainte, dar Regele Pește îl ajungea din urmă. Tocmai când era pe cale să fie înghițit, vârtejul de apă care se învârtea a început să-i tragă pe amândoi.

„Wooaaaaaaaaaaa!” spuse Raymond în timp ce se învârteau.

„Hei, hei, ce se întâmplă?” exclamă Regele Pește.

Raymond fuse din nou absorbit și aruncat de cealaltă parte a planetei. Zbură direct în copacul lui Mamor, apoi pe pământ, sub copacul cel mare.

Dia-Păpădia. Poveste terapeutică scurtă despre răbdare și încredere în sine

— Unde ai fost, Raymond? întrebă Regina Mamor, în timp ce toți Mamorii se adunau în jur.

“Uite!” spuse Raymond și arătă spre fântâna cu apă.

Regele Peștelui nu fusese scuipat de vârtej. Era prea mare pentru a trece și acum era blocat înăuntru, oprind atât vârtejul care se rotea cât și curgerea râului de stânci.

Raymond îi luă pe mamori pe nava lui și se apucă să adune cât mai multe pietre. După ore de muncă, construiră un zid iar Regele Pește fuse prins înăuntru. De data aceasta zidul lacului era de două ori mai puternic decât înainte!

Odată zidul construit, vârtejul dispăru. Pământul începu să se usuce și Mamori au început să se întoarcă la casele lor.

Regele Pește prins în interiorul zidului, nu mai era o amenințare pentru Mamori.

Mamorii i-au fost foarte recunoscători lui Raymond pentru tot ajutorul. Au fost atât de recunoscători încât l-au făcut Mamor onorific și i-au spus că este binevenit pe planeta lor ori de câte ori va dori. Regele Pește nu a fost la fel de recunoscător pentru vizita lui Raymond, dar așa merg lucrurile atunci când ești un călător în spațiu.

Raymond plecă curând de pe planeta albastră, mulțumit că a putut fi de ajutor.

Își făcuse noi prieteni și învinsese un dușman.

Era o zi bună pentru Raymond Mayweather!

Sfârșit!

Pietricelele Magice. Poveste despre Recunoștință pentru Copii Mici | PDS #166

ζ ♠ ζ

În fiecare duminică după-amiaza trimitem către abonaţii noştri Povestea de Duminică Seara, recomandarea noastră de poveste pentru momentele când cei mici intră în lumea viselor. Dacă vrei să primeşti şi tu recomandările noastre, abonează-te la Newsletterul Gokid!

Sursa: https://www.freechildrenstories.com/raymond-mayweather-and-the-blue-planet

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU