Rocket Bike Fest – Competitia de biciclete prin padure

Duminică 01 Iunie 2014

La Rocket Bike Fest – competiția de biciclete prin pădure, poți preda copilului tău lecția binelui

Rocket Bike start_piticiCa părinte, ești tot timpul preocupat de sănătatea și educația copilului tău. Ne îngrijim de bunăstarea lui fizică, suntem atenți la influențele asupra echilibrului său emoțional și încă de bebeluși știm că cea mai bună metodă de învățare este jocul. Cele mai dificile lecții ni se par cele despre generozitate, despre bună credință și ajutarea aproapelui mai ales într-o societate care ne oferă din ce în ce mai puține prilejuri să vedem binele. Și totuși, știm că sentimentul cel mai plăcut îl avem atunci când am dat o mână de ajutor, când am făcut pe cineva fericit. La Rocket Bike Fest – competiția de biciclete prin pădure, poți preda copilului tău lecția binelui. Tot ce trebuie să faci este să renunți pentru o zi la pista din parc și să veniți la pista prieteniei din Pădurea Cernica.

Pe 1 iunie și 20 septembrie, au loc cele două ediții de anul acesta ale competiției de mountain bike Rocket Bike Fest. Fie că ești amator, profesionist, copil sau adult, Rocket Bike Fest este prilej de distracție și generozitate. În funcție de nivelul tău, poți alege categoria care ți se potrivește: hobby, elite, family și copii și poți pedala în condiții de maximă siguranță. Ia-ți bicicleta și casca de protecție, poate și niște mânuși și cotiere, dar mai ales ia cu tine elanul și sufletul deschis. Organizatorii, Asociația Help Autism și BikeXpert, vor avea grijă să ai o cursă fără griji, cu distracție și premii pe măsură.

Sorin, tăticul Elizei, povestește cum s-au simțit cei doi pedalând în competiție la categoria Family: „Este cel mai reușit concurs de biciclete în special pentru copii. Au gândit trasee pentru toate categoriile de vârstă: tricicletă, bicicletă fără pedale, cu roți ajutătoare, 5-7 ani, 7-10 ani, Family, Hobby, Elite. Am participat cu fiica mea de 5 ani care a învățat anul acesta să meargă pe bicicletă. S-a simțit excelent. Și în timpul competiției și după, unde au fost organizate foarte multe activități pentru copii. A fost o ieșire perfectă pentru întreaga familie. FELICITĂRI organizatorilor. Ne vedem la anul ”.

Echipa inimoasă de terapeuți de la Asociația Help Autism lucrează cu fericirea. De 4 ani, ei luptă pentru a le oferi copiilor cu tulburare de spectru autist dar și părinților lor acele mici bucurii ale vieții: primul zâmbet, primul contact vizual, primul „te iubesc”, primul joc în doi – momente pe care copiii tipici (așa cum specialiștii îi numesc pe cei fără probleme) le trăiesc și le împărtășesc cu cei din jur în primii ani de viață. Pentru copiii cu autism, aceste momente se „învață” prin lecții și multe ore de terapie, iar micile bucurii ale vieții vin după lungi bătălii.rocket bike_distractie1

 


 RECOMANDARE


Îți poți imagina că pedalând oferi unui copil cu autism o oră de terapie iar acea lecție poate fi o luptă câștigată?! Așa au gândit și organizatorii Rocket Bike Fest, iubitorii de bicicletă fiind invitați să se înscrie în competiția în care pedalezi, te distrezi și donezi. Fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcționate către Asociația HelpAutism în scopul susținerii programelor gratuite pentru copii în cadrul Centrului de Diagnostic Precoce și Intervenție Timpurie în Autism.

 

Înscrierea la Rocket Bike Fest se face pe website-ul www.rocketbike.ro, taxa de participare este între 25 și 80 de lei în funcție de categoria aleasă și data înscrierii.

Și tu poți pedala și în același timp îi poți oferi copilului tău prilejul de a se distra și a învăța să facă un bine.  O lecție despre fericire împărtășită la Rocket Bike Fest – pista prieteniei!

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 01 Iunie 2014

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL