Scoala de vara pentru copii la Fundatia Calea Victoriei 2013

Iata cateva dintre Scolile de Vara pe care Fundatia Calea Victoriei le-a pregatit in acest an pentru copii:

scoala de vara fundatia calea victorieiIn perioada 15 – 19 iulie avem Scoala de vara de Arta Actorului pentru copii (7-12 ani), cu Smaranda Caragea, vocea personajului Hanna Montana, din indragitul serial cu acelasi nume. Vom invata jocuri noi, ne vom exersa memoria si dictia si ne vom face prieteni noi. Rezultatul muncii noastre de aproape o saptamana va fi un spectacol de teatru la care ne vom invita parintii si cunoscutii.

In saptamana 22 – 26 iulie, va propunem doua scoli de vara:

Joaca de-a pictorul (6-12 ani), cu Maria Balan si Bune maniere si politete prin Teatru (7-12 ani), cu actrita Marcela Andrei.

Copiii pasionati de pictura vor invata cateva stiluri si tehnici de pictura atragatoare si accesibile varstei lor si vor afla lucruri interesante despre lucrari celebre ale acestei arte.

Lectiile de bune manière nu vor fi deloc plictisitoare in compania actritei Marcela Andrei: intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa, cu ajutorul exercitiilor de improvizatie, cei mici vor fi initiati in regulile de politete esentiale.

Din 29 iulie pana in 3 august, Catrinel Catana ne invita sa ne folosim energia si creativitatea intr-o maniera artistica, la Scoala de vara de Dans contemporan pentru copii (7-12 ani).

Scolile de vara sunt cursuri cu program intensiv (zilnic, de luni pana vineri) ce ofera copiilor posibilitatea sa isi petreaca timpul liber intr-un mod creativ si sa isi dezvolte abilitatea de exprimare si socializare. Atelierele se deruleaza seara, dupa ora 18.30, iar fiecare sedinta dureaza circa o ora si jumatate

Asadar, va asteptam vara aceasta la sediul fundatiei, intr-o frumoasa casa din perioada Belle Epoque, cu sali spatioase, luminoase si o curte primitoare, pe una dintre stradutele linistite ale fostului Cartier Evreiesc.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul nostru pentru copii www.scoaladeartesimaniere.ro

Inscrieri si informatii la [email protected].

 

 


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU