Școli de Vară și Tabere în 2024. Explorare și Educație în Timpul Vacanței!

București

Vara nu e doar despre vacanță și relaxare, ci șansa pentru orice copil de a explora, de a învăța și de a se distra. Școlile de vară din 2024 ne invită într-o călătorie fascinantă a cunoașterii și a descoperirii de sine.

Mai mult decât o simplă evadare din rutina zilnică, școlile de vară din 2024 îți oferă șansa de a te conecta cu natura, de a-ți face noi prieteni și de a crea amintiri de neuitat. Vei învăța să lucrezi în echipă, să îți asumi responsabilități și să te descoperi pe tine însuți.

Imaginează-ți o lume a programelor captivante, unde pasiunile prind viață. Fie că ești atras de misterele naturii, de adrenalina sportului sau de tainele artei, vei găsi o aventură potrivită pentru tine. Taberele tematice te așteaptă să explorezi păduri magice, să te bucuri de frumusețea munților sau să te arunci în competiții sportive palpitante. Toate acestea, presărate cu activități educative și creative care îți vor stimula imaginația și te vor ajuta să descoperi talente ascunse.

Vara aceasta, nu sta acasă! Alege o școală de vară din 2024 și pornește într-o aventură a descoperirii și a bucuriei! Lasă-te purtat de imaginație și fă din vara aceasta o experiență de neuitat!

* * *

Clubul de Vară 2024 la Clubul Copiilor Isteți
Cea mai bună combinație de joacă, socializare și învățare

24 IUNIE – 6 SEPTEMBRIE

CLUBUL COPIILOR ISTETI 2024Clubul Copiilor Isteți ne așteaptă și vara aceasta să dăm drumul la distracție! Haideți să descoperim cea mai bună combinație de joacă, socializare și învățare!

Pentru că ne place să ne distrăm învățând, am pregătit o mulțime de activități creative și interactive, prin care copiii vor descoperi lumea înconjurătoare cu bucurie și entuziasm. Vom desena și vom picta ca niște artiști, vom modela ca niște sculptori pricepuți, vom dansa și ne vom mișca pe ritmuri vesele. Vom citi povești captivante, vom pune la cale experimente uimitoare și vom juca jocuri de rol pline de imaginație. Și, ca să ne relaxăm și să ne luăm o gură de aer curat, vom merge și la plimbări prin parc.

Vom ieși la aer liber să ne jucăm și vom lega noi prietenii pe care ni le vom aminti mereu! Toate astea se vor întâmpla într-un loc prietenos, din zona Kiseleff – Piața Victoriei, într-o zonă rezidențială și ușor accesibilă!

Ești gata să te alături distracției? Clubul Copiilor Isteți își deschide porțile din 24 iunie până în 6 septembrie pentru copiii cu vârste între 5 și 10 ani. Grupele sunt mici, așa că nu sta pe gânduri! Fă din vară o aventură magică!

DETALII


Cursuri de Vară pentru Copii și Adolescenți la EdVenture School
Transformă vacanța de vară într-o aventură lingvistică captivantă pentru copii și adolescenți!

1 IULIE – 1 AUGUST

cursuri de vara copii edventure1EdVenture School transformă vacanța de vară într-o aventură lingvistică captivantă pentru copii și adolescenți! 🤩 Începând din iulie 2024, copiii și adolescenții sunt invitați la o serie de cursuri captivante de vară: ne vom îmbunătăți engleza prin activități interactive și distractive, vom descoperi lumea profesională prin orientare în carieră și ne vom dezvolta abilitățile de argumentare la clubul de dezbateri.

Vino la EdVenture School, unde profesori entuziaști, specialiști în predarea cursurilor pentru copii și adolescenți, creează un mediu relaxant și primitor, oferind o experiență de învățare plăcută sub egida unui apreciat centru oficial Cambridge.

Descoperă Cursurile de Vară pentru Copii organizate de EdVenture School!

DETALII


10 Tabere de VIS 
Club Natura în 2024
Club Natura te invită să explorezi lumea creativității!

24 IUNIE – 6 SEPTEMBRIE

tabere club natura 2024Vara este cea mai bună perioadă pentru dezvoltarea abilităților creative ale copiilor. Taberele de vis Club Natura provoacă și cuceresc inimile copiilor prin programul variat, prin atmosfera prietenoasă, prin aplecarea către nevoile fiecărui copil în parte, toate făcând parte dintr-un mix didactic bine conturat.

Creativitatea copiilor este nemărginită, iar noi dorim să folosim acest potențial în toate proiectele Club Natura. Dacă îți plac: pictura, artele creative, anime-urile și desenul manga; dacă ești îndrăgostit de Japonia, dacă îți place limba engleză sau dacă dorești să descoperi cultura germană; dacă iubirea pentru natură te îndeamnă să-i descoperi frumusețile, atunci pregătește-te pentru o săptămână de neuitat petrecută în Taberele Club Natura!

În această vară vă așteptăm cu drag și voioșie atât taberele urbane din București sau cea din Pădurea Băneasa cât și în taberele din: Sinaia, Delta Dunării sau Breaza.
Hai în Club Natura să te împrietenești cu copii care au aceleași pasiuni cu tine!

Club Natura te invită să explorezi lumea creativității!

DETALII


Devino Game Developer în 3 luni la Școala de Vară 2024 la Academia Micilor Developeri
Descoperă lumea programării și roboticii la cursurile de vară intensive!

1 MAI – 6 SEPTEMBRIE

Academia Micilor DeveloperiAcademia Micilor Developeri este singura școală de de programare software pentru copii din România cu elevi certificați international și cu o experiență de peste 11 ani în educație.

De la primii pași în utilizarea calculatoarelor și până la prima certificare internațională de Programator Junior Java de la Oracle, profesorii Academiei Micilor Developeri îi ajută pe copii să învețe într-un mod diferit: prin joacă structurată și implementare de proiecte practice. Astfel, la fiecare oră de curs, copiii învață să programeze propriile jocuri sau secvențe din cele mai indrăgite jocuri din lume: Minecraft, Roblox, Geometry Dash, Brawl Stars….

Vă invităm să explorați fascinantă lume a tehnologiei și a programării la ediția din 2024 a Școlii de Vară. Acest program este o oportunitate excelentă pentru copii și tineri de a descoperi noi pasiuni și de a-și dezvolta abilități esențiale pentru viitor.

DETALII


VARA la Britanica
Cursuri de ENGLEZĂ și GERMANĂ & Tabăra TALENT – ON!

1 IULIE – 9 AUGUST

Vara la BritanicaVacanța aceasta, Britanica Learning Centre oferă copiilor oportunitatea de a petrece momente de neuitat!

În lunile iulie și august, propune o serie de CURSURI de limba ENGLEZĂ și GERMANĂ care să ajute copiii și adolescenții să-și crească nivelul lingvistic într-un mod interactiv și relaxant! Acestea includ atât îmbunătățirea abilităților de comunicare în limbi străine, cât și dezvoltarea gândirii critice și a creativității. Creatorii de cursuri de la Britanica au gândit module special adaptate fiecărei vârste, cu un conținut atractiv și un nivel de dificultate atent gradat.

Dar stai, nu este tot!

La Tabăra Talent ON din iulie, de la Snagov, Britanica a pregătit pentru copiii de toate vârstele, în parteneriat cu Academia de Talente CONTRAPUNCT, activități captivante de muzică, dans, actorie, producție foto-video și limba engleză. Părinții sunt invitați la show-ul final, unde vor putea să-și vadă copiii performând pe scena profesionistă a taberei, în momente pline de emoție și culoare.

DETALII


Grădinița și Școala de Vară Waldorf
O călătorie prin săptămâni tematice fascinante

1 IULIE – 2 AUGUST

Gradinita si Scoala de Vara WaldorfDragi Părinți devotați,

Cu bucurie și entuziasm, vă invităm să vă alăturați comunităților speciale de la Grădinița de Vară Waldorf și de la Școala de Vară Waldorf! Copiii vor avea parte de experiențe unice și bogate în învățare, creativitate și conectare cu lumea din jurul lor.

La Grădinița de Vară Waldorf fiecare copil este tratat ca un individ special, iar programul tematic este conceput pentru a le oferi oportunități de explorare și dezvoltare într-un mediu plin de dragoste și susținere. Copiii vor explora patru săptămâni tematice fascinante: în prima săptămână, vor intra în lumea poveștilor și teatrului de păpuși; în a doua, vor descoperi puterea curajului și sprijinul echipei prin jocuri de aventură și plimbări în natură; în a treia, își vor exprima creativitatea prin artă și muzică; iar în ultima, vor explora culorile primare prin activități creative, transformând natura și materialele în costume magice și picturi vibrante.

Școala de Vară Waldorf, oferă o experiență educațională care sprijină dezvoltarea integrală, respectând ritmurile naturale ale copilăriei și stimulând curiozitatea și creativitatea. Fiecare săptămână aduce o nouă aventură tematică, unde copiii explorează lumea urbană, se bucură de aventuri gastronomice sau inovații tehnologice, și se implică în artă și meșteșuguri tradiționale. Activitățile încurajează imaginația, colaborarea și oferă zilnic oportunități de învățare, descoperire și bucurie.

DETALII


Cursuri de Vacanță Art & Hobby Studio
la Sediu și Online
Copiii se transformă în artiști descoperind lumea fascinantă a artei

25 IUNIE – 5 IULIE

Vara este aproape și vine cu o mulțime de timp liber pentru cei mici! De ce să nu îl petreacă descoperind lumea fascinantă a artei? Copiii se transformă în artiști la cursurile special concepute de Art & Hobby Studio!

Centrul oferă o gamă variată de cursuri de artă, atât online, cât și cu prezență fizică, unde copiii se pot exprima liber, își pot descoperi creativitatea și își pot dezvolta abilitățile artistice. Fără grija notelor, ei se vor bucura de o atmosferă relaxantă și prietenoasă, unde vor învăța de la artiști experimentați tehnici de pictură, desen și modelaj.

Cursurile Art & Hobby Studio îi vor ajuta pe cei mici să se exprime mai ușor prin artă, să își înțeleagă și gestioneze emoțiile, devenind mai curioși și creativi. De asemenea, își vor dezvolta abilitățile motrice fine și își vor crea noi prietenii, consolidându-și în același timp abilitățile sociale.

DETALII


Cursuri ONLINE intensive de germană, maxim 4 copii la Germankulturhaus
Vara asta, copilul tău învață germană distractiv și eficient!

8 IULIE – 9 AUGUST

Vara nu înseamnă doar joacă! Oferă-i copilului tău o șansă unică să descopere o lume nouă prin intermediul limbii germane la cursurile ONLINE intensive de la Germankulturhaus! 🇩🇪

Distracție și învățare, în fiecare zi! ☀️ Din 8 iulie până în 9 august, timp de o oră pe zi, copiii vor participa la lecții interactive pline de jocuri, cântece, poezii și conversații. Grupele mici, de maxim 4 participanți, asigură o atmosferă prietenoasă și atenție sporită din partea profesorilor experimentați și pasionați. ‍

Învață, vorbește, distrează-te! Exercițiile de gramatică și vocabular atent alese îi vor ajuta pe copii să își consolideze cunoștințele, iar clubul de conversație (marțea) le oferă șansa de a exersa vorbirea liberă și de a-și face noi prieteni.

Program flexibil, prețuri accesibile! Alege varianta care vi se potrivește cel mai bine: lecții zilnice de la 9:00 la 10:00 sau de la 10:10 la 11:10, cu prețuri prietenoase atât pentru cursurile mini cât și pentru clubul conversațional.

Inscrie-ți copilul acum și lasă-l să descopere magia limbii germane!

DETALII


Școala de Vară din cadrul Tărâmul Magic Voi Reuși
Magia verii-o nouă aventură zi de zi!

25 IUNIE – 9 AUGUST

Te așteptăm în vacanța de vară pentru o nouă aventură. Avem activități în aer liber zilnic, provocări, excursii, joacă cu apă și multe altele. Ne găsiți în sector 2 zona Delfinului.

Școala de Vară din cadrul Tărâmul Magic Voi Reuși 2024 se adresează copiilor cu vârstele cuprinse între 5-11 ani și se desfășoară în perioada 25 iunie – 9 august. Locația este Bulevardul Chișinău nr. 6-8, Complex Miramar. Programul școlii de vară este de luni până vineri, de la ora 8:00 la 18:30.

Pentru vacanță, au fost gândite programe speciale, care cuprind o paletă largă de cursuri – de la ore de înot și kickbox, aikido până la dans și robotică. Nu vor lipsi atelierele de bucătărie, întreceri cu apă, cursuri de pictură sau de arts & crafts, și nici cele de matematică distractivă, științe ori șah. Evident, nu vor fi uitate temele pentru vacanță sau lectură zilnică.

DETALII


Școala de Vară EduFriends 2024
Descoperă aventura verii alături de EduFriends la Școala de Vară!

24 IUNIE – 6 SEPTEMBRIE

SCOALA DE VARA EDUFRIENDS 2024🎉 Alătură-te pentru o vară plină de distracție, învățare și prieteni noi! La Școala de Vară din cadrul afterschool-ului EduFriends copiii vor avea oportunitatea unică de a explora lumea în moduri captivante si educative.

Timp de 11 săptămâni, de dimineața până seara copiii vor îmbina joaca și relaxarea cu temele de vacanță. Vom explora parcurile din apropiere (Cișmigiu, Izvor, Opera, Gradina Botanică) unde vor învăța despre mediul înconjurător. Vom organiza ateliere și activități recreative atât în aer liber, cât și în spațiul interior.

DETALII

 

Cursuri de Engleză de Vară
Online și în sală la Flying Colours 

1-31 IULIE 2024

cursuri-de-engleza-de-vara-pentru-copiiTransformă vacanța copilului tău într-o aventură educativă și distractivă cu Flying Colours!

1 – 31 ɪᴜʟɪᴇ 2024 Cᴜʀsᴜʀɪ ᴅᴇ ᴇɴɢʟᴇᴢᴀ̆, ᴏɴʟɪɴᴇ șɪ ɪ̂ɴ sᴀʟᴀ ᴅᴇ ᴄʟᴀsᴀ̆, ᴘᴇɴᴛʀᴜ ᴄᴏᴘɪɪ șɪ ᴀᴅᴏʟᴇsᴄᴇɴᴛ̦ɪ (4-16 ᴀɴɪ)

Cursuri Online:

The 9 Lives of a Successful Cat: Povești și activități interactive pentru copii între 4-6 și 9-12 ani.

World Music for Teens: Adolescenții (12-16 ani) explorează genuri muzicale diverse și învață engleza prin cântece și discuții interactive.

Cursuri în Sală:

Engleză și Crafting pentru copii 6-12 ani: Lecții interactive de engleză și activități manuale pentru a stimula creativitatea copiilor.

Tematici: Let’s Explore the World, Animal Adventures, Superheroes, Myths & Legends , Space Explorers, Just Science, Around the World in 5 Days.

Înscrie-te acum la cursurile engleză de vară Flying Colours  și oferă-i copilului tău o vară plină de învățare și distracție!

DETALII


Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU