Secom® ajuta 500 de refugiati din Ucraina cu cazare, hrana, asistenta sociala si psihologica, suport juridic

Secom® ajută 500 de refugiați din Ucraina cu cazare, hrană, asistență socială și psihologică, suport juridic.

Secom Healthcare Group, organizație de referință pe piața de suplimente alimentare din România, continuă să sprijine familiile greu încercate de războiul din Ucraina și ajută peste 500 de refugiați: mame, copii, copii cu autism și bătrâni care au reușit să fugă din calea gloanțelor.

După ce a donat peste 5000 de suplimente alimentare pentru suport fizic și psiho-emoțional, prin intermediul Asociației Zi de Bine, Secom® se alătură acum eforturilor Fundației Regale Margareta a României și susține în perioada martie-iunie 2022 peste 250 de refugiați din București, asigurând acestora cazare, hrană, asistență pentru copii și consiliere socială.

De asemenea, compania a decis să fie alături de mamele și copiii cu tullburări de spectru autist din Ucraina, care locuiesc pe termen mediu în Casa Autism Voice.  În refugiul recent deschis, cei 21 de beneficiari se pot bucura nu doar de o locuința sigură, hrană, ci și de evaluare, terapie în cadrul grupurilor de socializare și de consiliere psihologică specializată.

Prin donația Secom®, Autism Voice va mai oferi asistență socială, suport logistic și juridic pentru declarații, acte medicale sau legături consulare – fizic sau la distanță, după caz – și altor 200 de  familii cu copii cu autism aflate în tranzit, precum și psihoterapie pentru încă 100 de părinți sau aparținători ai copiilor cu autism ucraineni.

„Situația vecinilor din Ucraina, veștile zilnice despre atrocitățile la care este supus curajosul popor ucrainean ne întristează profund. Ne concentrăm însă pe ce putem face, astfel încât să oferim un strop de bine și de speranță familiilor greu încercate care au ajuns în România. Solidaritatea, umanitatea sunt singurele care pot ajuta în astfel de vremuri.„ declară Lucia Costea, cofondator&CEO Secom.

Sub umbrela programului de filantropie Secom Împreună În Slujba Binelui, compania a lansat și o acțiune internă #SecomAjutaUcraina prin care oamenii din echipă pot dona produse necesare refugiaților –  îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă etc – sau pot face donații în bani.

Și pentru că astăzi, mai mult ca niciodată, e important să fim solidari, puteți contribui și voi cu o donație, oricât de mică, aici: 

AUTISM VOICE – Cod fiscal CIF 23830437,

Cont Bancar: RO49BACX0000000968803037 – UniCredit Bank  –   Casa Autism Voice

FUNDAȚIA REGALĂ MARGARETA A ROMÂNIEI – Cod fiscal: 10981730,

Cont bancar RO77 BACX 0000 0001 2931 2250 / LEI    – UniCredit Bank –  Ajutor pentru refugiați

Despre Secom Healthcare Group 

Secom Healthcare Group a fost creat în 2021, în jurul Secom®, o companie antreprenorială de referință pe piața din România, care și-a construit o reputație solidă în domeniul importului și comercializării de produse naturale premium pentru sănătate și frumusețe.

Grupul este alcătuit din 4 diviziii: Secom® – divizia business-to-business care gestionează portofoliul de produse de import, Secom® Retail – divizia de business-to-consumer care coordonează lanțul de magazine fizice Secom precum și platforma online secom.ro, Good Routine® –   brandul propriu de suplimente alimentare și Verithera – Clinica de Medicină Funcțională și Integrativă.

Secom Healthcare Group are în prezent o echipă de 200 de oameni și un portofoliu de peste 400 de produse premium din trei categorii: suplimente alimentare, ceaiuri și cosmetice naturale, realizate de producători internaționali de renume, precum și un portofoliu variat de servicii medicale și terapii complementare – oferite în cadrul clinicii Verithera din Enayati Medical City.

Mai multe detalii pe www.secom-healthcare.com

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU