Secom® deschide al cincilea magazin de prezentare si vanzare

Secom®, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă deschide din 4 martie un nou magazin de prezentare și vânzare, în București.

magazine 3Magazinul din bd. Mihai Bravu nr. 286 este cel de-al cincilea punct de retail propriu din țară și cel de-al patrulea din București. “Dorim să punem la dispoziția clienților noștri mai mult decât un spațiu de comercializare a produselor. Magazinele Secom® sunt și un punct de informare, în care clienții găsesc specialiști pregătiți oricând să îi consilieze în alegerea produselor potrivite și pot participa la evenimente interactive”, a afirmat Andrei Costea, Managing Partner Secom®. Materialele și formele regăsite în magazinele Secom® se îmbină într-un design inovator, care susțin conceptele de vitalitate, naturalețe, echilibru și inspirație caracteristice companiei.

Alte magazine Secom® din București sunt situate pe bd. Iuliu Maniu nr. 59, str. Știrbei Vodă nr. 150, unde se află și Centrul de Consultanță Naturopată Secom®, și șos. Ștefan cel Mare nr. 22. Magazinul din Ploiești este pe bd. Republicii nr. 181. Acesta, alături de magazinul din bd. Iuliu Maniu, au fost deschise cu doar șase săptămâni în urmă, pe 22 ianuarie, iar primele magazine în aprilie 2013.

Magazinele Secom® asociază consultanța naturopată în alegerea produselor potrivite, oferită pe loc, la cel mai înalt standard, cu oportunitatea participării la evenimente de informare și educare pentru sănătate. Magazinele Secom® sunt interfața prin care compania își dorește să faciliteze comunicarea cu cei care au nevoie de informații avizate despre alegerea unor suplimente alimentare premium și prin care să mențină contactul cu cei care administrează produsele din portofoliul companiei. Totodată, magazinele Secom® sunt rezultatul dorinței de a crea o cultură de administrare responsabilă și informată a suplimentelor alimentare, pentru cele mai bune rezultate atât în menținerea sănătății optime, cât și complementar medicinei alopate, în echilibrarea deficiențelor.

În magazinele companiei sunt disponibile produse importate în România în exclusivitate de Secom® de la 9 branduri internaționale: Nature’s Way®, Boericke & Tafel®, Solaray®, KAL®, ChildLife® Essentials, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Int’l Canada și Mushroom Wisdom®.

 

Compania Secom® este specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate. Încă de la început, Secom® și-a câștigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piața românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante și ingrediente inovative precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP și multe altele.

În prezent, portofoliul Secom® acoperă toată gama de afecțiuni cuprinzând peste 180 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piața din România – vitamine și minerale, extracte standardizate din plante, fructe și legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice și prebiotice, o linie specială de produse pentru copii și creme medicinale.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU