Sezatoare de realizat fustite tutu din tul, fara masina de cusut

Sâmbătă 06 Iulie 2019
București

Asociatia Work At Home Moms, alaturi de Atelierul Alexandra, va invita la o noua sezatoare de realizat fustite tutu din tul, fara masina de cusut!

Data: 6 iulie 2019
Ora: 18
Cost: 35 lei/persoana sau mama+copil
Durata: 90 minute
Pot participa si copii alaturi de parinti
Numar minim de participanti: 10
Inscrieri: [email protected]
Loc: Ludotech, Intrarea Scoala Herastrau, 1 c, corp B

„In cadrul acestei intalniri veti socializa, veti afla informatii utile despre materiale si tehnici de masurare, apoi veti invata sa confectionati, impreuna cu Valeria, indragitele fustite din tul, fara a folosi masina de cusut sau acul si ata.

Atelierele de lucru manual va ajuta sa va explorati limitele creativitatii si sa iesiti din cotidian pentru a va intoarce in timp in universul lipsit de griji al copilariei. Printre beneficiile sale se mai numara: stimularea potentialului creator, educarea gustului estetic, dezvoltarea capacitatii de exprimare libera, satisfactia lucrului făcut cu propriile forte, cresterea increderii in sine, sentimentul implinirii, descarcarea eventualelor tensiuni interioare.

Atelierul Alexandra va ofera ateliere de dezvoltare personala si creativitate prin arte combinate. Un program vast de activitati artistice, ce permit dezvoltarea imaginatiei si a increderii în sine printr-o metodă ce foloseste arta ca modalitate de exprimare personala, pentru comunicarea trairilor si explorarea interiorului in scopul cresterii si armonizarii fiintei.

Valeria si Alexandra sunt o echipa mama-fiica, iar proiectului lor de suflet este Atelierul Alexandra (www.facebook.com/AtelierulAlexandra).

Va asteptam cu drag!”

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 06 Iulie 2019

Program:
18:00 - 19:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL