Spectacol cu povesti, pisici si origami in familie

11:00:00 - 11:00:00
Duminică 28 Octombrie 2012

Duminica 28 octombrie, de la ora 11.00, copii cu parinti & bunici, frati, surori si matusici sunt invitati sa asculte impreuna Aventurile lui Coada-Coada!

Sunteti asteptati cu un ceai cald aromat si mere de toamna in Lumea lui MOMO, sa va alegeti pernuta cea mai colorata si si sa va lasati surprinsi de de harul de povestitor al lui Razvan Ropotan dar si de sunetele ce se nasc sub ochii vostri din instrumentele traditionale, pietricelele si clopoteii Loredanei Mitrut.

 Ce s-ar putea întâmpla dacă pisicile și-ar amenaja o locuință cu bucătărie utilată într-o mașină părăsită de și apoi s-ar împrieteni cu un arici pasionat de grădinărit care s-ar duce la cofetăria voastră preferată să mănânce frișcă și prăjituri? Ce le-ar mai trebui urechiuselor noastre sa porneasca in propria aventura alaturi de liota de pisici, soareci si arici si sa aduca ne aduca bucurie, rasete si surprize nebanuite. Vino sa vezi, duminica de la 11!

Dupa poveste ne vom aduna la un Atelier de origami in familie unde copiii impreuna cu  parintii lor se vor juca si vor crea pisicute si soricei din hartie. Si asta nu e tot: Mihai Ciobanu, autorul Aventurilor lui Coada Coada, impreuna cu familia vor fi oaspetii nostri de onoare..si ne vor da si autografe!
Costuri participare: 20 lei spectacol/persoana, 25 lei atelier de origami/familie (1 copil + 1 adult).
Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabila la [email protected], detalii la 0723.565.113, pana in ziua spectacolului.

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 28 Octombrie 2012

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL