Spectacol de teatru pentru copii – Aladin si lampa fermecata

11:30:00 - 11:30:00
Duminică 21 Iunie 2015
București

Spectacole de teatru pentru copii cu varsta 2-10 ani – Aladin si lampa fermecata

Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună.

La acest spectacol de teatru, copiii intre 2 si 10 ani sunt invitati sa intre în atmosfera Orientului îndepărtat, sa se lase vrăjiți de miresmele, culorile și bunătățile acestuia. Vom vedea împreună ce surprize poate oferi o simplă lampă și prin ce aventuri va trece Aladin pentru a fi alături de aleasa inimii sale.

Va invitam sa experimentam impreuna cu personajele, o serie de aventuri interesante și vom fi părtași la povestea lor de dragoste, din care nu vor lipsi muzica și buna dispoziție. Cei mici se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo.

Vă așteptăm cu drag!

Preț bilete – 30 lei/copil (*părinții au acces gratuit).

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0766 499 571, 0722 687 837 și 0771 554 716 sau să ne scrieți la e-mail: [email protected]

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo și blogul teatruldubeedoo.wordpress.com

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 21 Iunie 2015

Program:
11:30:00 - 11:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

R’Evolution Events Cafe

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Piata Romana nr 5

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL