Spectacole, ateliere, cursuri si concursuri….Gratuit pentru copii in vara 2012, in Parcul Tineretului

Intre 2 Iulie si 9 Septembrie 2012, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României deruleaza zilnic, în cadrul proiectului cultural-educational “Gradina Valorilor Românesti”, un program de vacanta pentru copii si tineri.

Activitatile se vor desfasura în Gradina Valorilor Românesti din Parcul Tineretului – Parcul Lumea Copiilor, intrarea din Calea Vacaresti, prin Str. Pridvorului:

cursuri de limba engleza, pictura si istoria artei, arta fotografica, scriere creativa, dezvoltare personala, cursuri National Geographic Learning;

– ateliere de origami, scrapbooking, quiling, margelit;

Spectacole cu teatru de papusi, Teatrul Ion Creanga, teatru de magie, serate culturale, clowni, face-painting si baloane modelate;

Concursuri: ”Vara tinerelor talente”, ”Recunoaste povestea”, concurs de actorie, de muzica populara si de muzica folk, karaoke,etc.

Pentru a participa la activitati, va rugam sa va inscrieti, începând cu data de 20 iunie, completând formularul din acest link.

Programul detaliat al activitatilor din perioada 2 – 15 iulie poate fi consultat AICI.

Mai multe detalii despre programul activitatilor din aceasta vara sau informatii despre înscriere, pot fi obtinute la numarul de telefon: 031/425.58.82 sau pe site.

Accesul la toate activitatile din Gradina Valorilor Românesti este gratuit.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU