Spectacole de Teatru interactiv pentru Copii @ Teatrul Naţional pentru Copii | 4 -10 ani

Duminică 30 Iunie 2019
București

CARNAVALUL LUI CIREŞAR!

Duminică 30 iunie va avea loc ultimul spectacol din această stagiune la Teatrul Naţional pentru Copii „ABRACADABRA”.

Ne pregătim de Festivalul Vacanţei, care va începe în cadrul secţiunii „Teatrul şi Lumea Copilăriei”, la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Pentru acest ultim spectacol al stagiunii 2018-2019, care va avea loc la Sala Media, de la ora 11.00, pregătiţi-vă costumele şi veniţi la teatru, la CARNAVAL!

E vară şi trebuie să alegem Prinţesa Cireaşă şi Prinţul Sâmbure. Nu vor lipsi nici personajele de poveste.

Vă invităm la Carnavalul lui Cireşar!

Magicianul Poveştilor şi Asistenţii săi

❀ Teatrul Naţional pentru Copii ❀ Ultimul spectacol al stagiunii 2018-2019!!!

Dragi COPII – mai mici, mai mari, Magicianul Poveștilor și asistenții săi, duminică de duminică vă aşteaptă în Sala MEDIA, la TNB, unde vor să vă arate drumul prin Împărăția Poveștilor.
Premiera o veţi construi împreună, pentru că fiecare spectacol aduce altă poveste şi pe copii în scenă, în rolurile mult dorite. Ei sunt de fiecare dată BUNII din poveşti, iar actorilor le revin personajele negative.

Cu ajutorul vostru, cei mai mici dintre spectatorii-actori ai Teatrul Naţional pentru Copii ABRACADABRA, lumea basmelor româneşti prinde viaţă.
Magia Teatrului şi Jocul de-a Teatrul merg mână în mână. Aşadar, o întrebare se pune la ora asta:
Cu ce personaje ne vom întâlni, duminică?…
Surpriză!!!!!!!!
Asta rămâne de aflat…

Aşteptăm veşti de la Magi, pentru că se pune de un minunat CARNAVAL, după cum ne-a şoptit unul din personajele de poveste prezent, ieri, la spectacol.

❀ ❀ Spectacole de Teatru interactiv pentru COPII (4 -10 ani) ❀❀

☺☺☺ Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor.
Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

☺☺☺ Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special: Erou de poveste.
În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.
Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

❇☺✫❀☺ Bilete: La Casa de bilete TNB – în foaierul Sălii Mari,
Unde? Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” Bucureşti, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 2


 RECOMANDARE

64461694_3065168820191350_6295761940937441280_o

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 30 Iunie 2019

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL