Start la inscrierile pentru o noua grupa la Gradinita GrowUp

 

GrowUp Kindergarten a deschis pe 17 noiembrie o noua grupa Baby pentru copii cu vârsta intre 10 luni si 2 ani si jumătate

Gradinita GrowUpGrowUp Kindergarten este grădinița pentru copii cu vârste între 1 si 6 ani care si-a redeschis portile in toamna lui 2014, pentru al doilea an, in Sectorul 3, pe strada Randunelelor nr 13.
Echipa GrowUp isi propune sa vina in sprijinul parintilor care isi doresc o educație deosebita pentru copilul lor, care să îi stimuleze creativitatea și să-i dezvolte armonios personalitatea. La GrowUp Kindergarten incurajam copiii sa exploreze si sa isi dezvolte abilitatile, le cultivam curiozitatea pentru tot ce ii inconjoara, ii sprijinim sa invete experimentand, astfel incat sa creasca independenti si increzatori in propriile forte.

GrowUp Kindergarten a deschis pe 17 noiembrie o noua grupa Baby pentru copii cu vârsta intre 10 luni si 2 ani si jumătate. 
Taxa de scolarizare 850 lei/luna ( la aceasta se adaugă masa 15lei/zi). Program: 8:00-19:00.

Gradinita GrowUp Grupa nouaPentru parintii care isi inscriu bebelusul pana pe 30.11.2014, avem urmatoarele promotii:
– taxa de inscriere 250 lei
– taxa de scolarizare 0 pentru prima luna; se achita doar taxa de masa (15 lei/zi)
– 25% reducere la taxa de scolarizare pentru urmatoarele 2 luni

In special pentru Grupa Baby (dar nu ne limitam la aceasta), oferim servicii de asistenta copil la domiciliu, cu personal calificat, prin intermediul echipei noastre Home Medical Assistant, pe perioade scurte de timp (cateva ore/zi sau cateva zile/saptamana) , pentru situatiile in care copilul dvs raceste sau are alte afectiuni care necesita tratarea lui la domiciliu (detalii obtineti la sediul gradinitei, la numarul de telefon 0723.668.275 sau pe adresa de e-mail: [email protected]).

Despre noi

"O sa incep prin a va spune ca am ajuns aici cautand gradinita pentru baietelul meu Calin, pe atunci in varsta de 2 ani si 2 luni. Si dupa multe gradinite vizitate, aici am gasit atmosfera calda si prietenoasa, mirosul de mancare buna ca la mama acasa , chipuri zambitoare de copii si foarte multa liniste. Si mi-am spus ca aici va continua Calin sa se dezvolte, sa isi faca prieteni si sa invete lucuri noi si frumoase.

Decizia de a coordona si dezvolta gradinita a fost luata repede si s-a bazat pe argumentele pentru care am ales gradinita pentru copilul meu. Mi-am spus ca voi putea sa pastrez si sa dezvolt partile bune dar, in acelasi timp, sa schimb ceea ce trebuie schimbat, pentru a oferi copiilor nostri un mediu bun pentru ca ei sa vina in fiecare dimineata la gradi cu bucurie si cu incredere. Si pentru ca dumneavoastra, parintii lor, sa fiti siguri ca noi, echipa de la gradi, avem grija de fiecare copil cu aceeasi dragoste, pasiune si responsabilitate ca si cum am avea grija de proprii nostri copii."

Camelia – GrowUp Kindergarten

Gradinita GrowUp este un centru educational in care sufletul copilului regaseste calmul si ordinea de care are nevoie pentru a-si dezvolta structura interioara.
Echipa noastra este formata din personal specializat: 2 educatoare, un asistent educator, 2 ingrijitoare copii, o bucatareasa, medic si un asistent medical. Avem bucatarie proprie si cabinet medical propriu. Suntem in continua dezvoltare si punem mare pret pe oamenii care lucreaza in gradinita.
Salile de clasa sunt luminoase si sunt prevazute cu resurse materiale adecvate varstei copiilor,
Avem spatiu de joaca si posibilitatea de a desfasura activitati optionale, ateliere pentru copii in aer liber.
In cadrul programului educational sunt incluse atat activitati in limba engleza , cat si in limba germana.
In bucataria proprie, acordam o atentie speciala pentru a avea un meniu echilibrat, cu fructe si legume crude incluse zilnic in dieta copiilor.

Organizam periodic ateliere de povesti, pentru stimularea creativitatii, cursuri de limba engleza si franceza, atelier de muzica si dans, activitati sportive, atat in timpul saptamanii cat si sambata si duminica.
Pentru a veni in sprijinul parintilor, am inaugurat de curand  doua programe : Baby Parking si Baby Overnight.  
Baby Parking ofera parintilor posibilitatea de a beneficia de cateva ore pentru relaxare, intalnire sau alte activitati, iar copiilor le ofera posibilitatea de a se juca sau de a participa la activitati educativ-creative organizate in cadrul gradiniteti GrowUp.
Baby Overnigh ofera ingrijire si un somn linistit copiilor, pe timpul noptii, in cazul in care parintii sunt nevoiti sa plece din localitate sau sa participee la diferite evenimente peste noapte.
Pentru anul in curs, ne propunem sa crestem numarul de grupe din gradinita (mentinand un numar de maxim 8 copii la grupa) si sa diversificam oferta educationala, oferind, totodata, atentie si grija fiecarui copil care paseste pragul gradinitei GrowUp.

Va asteptam cu drag la Grow Up Kindergarten, unde copilul creste fericit, se simte ca acasa si i invata descoperindu-se pe sine si tot ceea ce il inconjoara.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU