STB Începe să Emită Abonamente Metropolitane Anuale pentru Elevi și Studenți

București

Elevii și studenții nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze în fiecare lună pentru a reînnoi abonamentele de transport de suprafață. Societatea de Transport București STB SA începe să comercializeze, începând de miercuri 13 aprilie, abonamente metropolitane acordate cu reducere integrală de tarif pentru elevi și abonamente cu reducere de 50% pentru studenți, pe durata întregului an școlar.

De menționat că nu fac obiectul modificării călătoriile metropolitane integrate cu metroul.

Iată comunicatul instituției:

„🔰 STB SA emite abonamente metropolitane anuale pentru elevi și studenți

Începând de miercuri, 13.04.2022, Societatea de Transport București STB SA pune la dispoziția elevilor abonamente metropolitane acordate cu reducere integrală de tarif, respectiv studenților abonamente cu reducere de 50%, pe durata întregului an școlar, eliminând astfel deplasările lunare la centrele de comercializare a titlurilor de călătorie.

Beneficiarii reducerii integrale de tarif pentru transportul public sunt:

👉🏻 elevii claselor 0-XII;
👉🏻 elevii școlilor profesionale;
👉🏻 elevii școlilor postliceale;
👉🏻 elevii și studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii.

Facilitatea de reducere cu 50% a prețului abonamentelor este disponibilă pentru studenții înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani. Începând de mâine, aceștia pot achiziționa de la centrele de emitere și reîncărcare STB SA abonamente lunare, abonamente pentru jumătate de an, respectiv anuale.”

Documente necesare:

  • Carnet de elev vizat pentru anul în curs, cu semnătura şi ştampila unităţii de învăţământ emitentă și toate câmpurile completate – nume/prenume, adresă, CNP;
  • Certificat de naştere / C.I. / Paşaport / Carte de rezidenţă (documentul se va prezenta doar pentru consultare fără a fi scanat );

Vezi și Lista Centrelor de Emitere și Reîncărcare Carduri – https://stbsa.ro/punct_bilet.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU