Noapte buna, carte pentru copii de la Minienciclopedii Larousse

Cum ne pregatim copiii de culcare? Aflam din Noapte buna, carte pentru copii cum se la vorbim copiilor despre ritmul zilei, despre anotimpuri, de ce oamenii dorm noaptea.

O carte foarte buna de citit la culcare, caci copilul intelege ritmul zilelor, dupa zi vine noaptea, si prezinta chiar si pregatirile de culcare, ce fac copiii inainte de somn: casca daca le este somn, se spala pe dinti, se imbraca in pijama, se baga in patut si mamica le citeste o carte, si apoi pupicul de noapte buna.

Acest ritual este firesc si copiii accepta ca au nevoie de somn si ca somnul este ceva natural…:)

Afla de ce se face noapte, ce sunt visele, cum dormim, ce fac animalele si plantele noaptea, cine munceste noaptea, ce se intampla cand se face ziua si multe alte lucruri de care copiii sunt extrem de interesati.

de ce se face noapte

Tip selectie: Pe incercate

De unde puteti cumpara carteaClick aici .

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU