Super Cadouri pentru Tati de Sărbători. Oferte Speciale în 2018!

Ne-au inspirat ideile celor de la TheDaily-Buzz şi vrem să te ajutăm să găseşti în magazinele online din România variantele cele mai bune de super cadouri pentru tati de sărbători.

Sunt cadouri utile pentru taţi sportivi, îndrăgostiţi sau doar utilizatori de dispozitive mobile, bărboşi (sau nu) sau care rătăcesc des lucrurile şi au nevoie de un mic asistent.

 ♣

 

 TATI SPORTIV 

Fitness monitor FitBase E07 Sport Tracker, Pedometru, Activity & Sleep, functii notificari apeluri si SMS, Bluetooth 4.0, Negru

super-cadouri-pentru-tati-de-sarbatori-fitness-tracker

199 lei

Brăţara (sau ceasul, dacă preferi) FitBase E07 este un dispozitiv compatibil cu Android şi iOS, rezistent la apă. Tati petrece mult timp la calculator? Atunci dispozitivul îl va ajuta să ducă o viaţă activă şi sănătoasă. El va putea să seteze un interval de timp la care brăţara să-l atenţioneze să se mişte sau să se relaxeze. În sleep mode brăţara va monitoriza calitatea somnului pentru a afla care sunt perioadele optime de somn. În plus, dispozitivul se poate transforma în telecomanda remote pentru camera telefonului. Printr-o apăsare pe ecran tati va putea face cele mai reuşite poze de familie din care să nu lipsească niciun membru al familiei. De asemenea nu lipsesc facilităţile unui smartwatch clasic. Dacă vrei să cumperi dispozitivul sau să vezi detalii tehnice apasă pe detalii. Vezi mai multe variante aici.

DETALII

 


 

TATI  MOBIL 

Mănuşi cu handsfree Serioux, tehnologie Bluetooth

Super Cadouri pentru Tati de Sărbători49,99 lei

Poate că mănuşi handsfree sună ciudat, însă dacă vrei să te uiţi pe unde mergi poate fi util să nu mai scoţi telefonul din buzunar şi să foloseşti… manuşile pentru a răspunde la apeluri. Manuşile Bluetooth Serioux sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor mobile, timp de incărcare 2h şi autonomie în convorbire de 5 ore. În plus tati va putea folosi cu mănuşile chiar şi ecranul tactil al telefonului. Dacă bugetul îţi permite vezi şi alte articole de îmbrăcăminte smart, cum ar fi căciuli cu căşti stereo cu Bluetooth şi microfon.

DETALII

Dacă preferi o variantă ieftină doar cu touch atunci vezi şi varianta de mai jos.


Mănuşi Touchscreen Yuppi Love Tech SK-G01

51,99 lei

Pasionat sau nu de dispozitivele mobile, tati foloseşte cu siguranţă telefonul mobil şi iarna. Când e foarte frig afară nu e nevoie ca telefonul să-ţi sune de foarte multe ori ca să-ţi doreşti să ai nişte mănuşi touchscreen. În felul ăsta nu mai eşti nevoit să-ţi tot scoţi mănuşile din mână. Întrucât sunt din material elastic, nu poţi da greş cu mărimea, este universală.

DETALII

 


 

TATI  BĂRBOS 

Set cadou Aparat de tuns barba + Trimmer pentru nas si urechi Remington Beard Boss Limited Edition MB4122

Super Cadouri pentru Tati de Sărbători set Aparat de tuns barba Trimmer109,99 lei

Beard Boss de la Remington vine cu un design OptiAngle care oferă confort, control şi manevrabilitate. Este parte dintr-un set cadou la un preţ super avantajos, împreună cu Trimmer-ul pentru nas si urechi cu lame rezistente din oţel inoxidabil avansat şi cap lavabil. Aparatele vin împreună cu o husă foarte utilă pentru voiaj şi depozitare. Garanţie 2 ani pentru tati-bărbos! Dacă însă nu e bărbos, cu atât mai mult are nevoie de un aparat de ras electric de calitate.

DETALII

 


 

TATI  UITUC 

Gadget inteligent wireless anti pierdere cu camera remote si bluetooth

89 lei

Un cadou super util pentru un tati super uituc este brelocul electronic anti pierdere de mici dimensiuni care-l va ajuta să îşi găsească obiectele rătăcite. Conecteaza-ti gadgetul inteligent SAEM Reperio folosind aplicatia gratuita pentru Android sau iOS pentru a localiza cheile sau telefonul tau. Vei fi atentionat ori de cate ori te vei indeparta de cheile sau telefonul tau. O alarma se va activa imediat ce te vei indeparta. La fel se va intampla si daca cineva necunoscut iti ia telefonul si pleaca. Imediat alarma se va pune in functiune. Daca iti pierzi gadgetul inteligent SAEM Reperio cu ajutorul aplicatiei de pe telefon poti repera ultima locatie unde a fost detectat gadgetul. Aplicatia functionand impreuna cu Google Maps vei putea afla imediat ultima locatie a gadgetului tau. Gadgetul SAEM Reperio de la Veho are si o functie de camera foto care te va ajuta sa folosesti gadgetul Reperio ca o telecomanda pentru a controla dispozitivul tau mobil. Astfel tu vei realiza fotografii, folosind telefonul tau Android sau iOS, pentru a obtine selfie-uri perfecte!

DETALII

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU