TED Night la Urania Palace Cluj

Sunday 26 November 2017
Cluj-Napoca

Asociatia Tineretul ONU din Romania – Filiala Cluj, in parteneriat cu PATRIR, CEVA, Atena Delphi, Create. Act. Enjoy., Cluj School of Public Health si COMMA, are placerea de a va invita duminica, 26 noiembrie, ora 18.00 la Urania Palace la TED Night.

In cadrul acestui eveniment vom viziona 3 discursuri TED centrate pe tema violentei de gen si a modurilor in care aceasta poate fi combatuta, pentru a amplifica vocea femeilor si a promova egalitatea. La final va avea loc o discutie cu publicul pornind de la ideile prezentate in video-uri, prin care ne dorim sa analizam existenta si intinderea violentei de gen in societatea actuala si rolurile pe care putem si trebuie sa ni le asumam nu doar pentru a o combate, cat si pentru a o preveni.

Va asteptam in numar cat mai mare!

Acest eveniment face parte din Campania “16 Zile in Cluj”, care se desfasoara in perioada 25 noiembrie (Ziua Internationala pentru Combaterea Violentei impotriva Femeilor) si 10 decembrie (Ziua Internationala a Drepturilor Omului). Aceasta este o initiativa cu traditie la nivel international, prin care se marcheaza 16 zile de activism pentru combaterea violentei de gen, precum si legatura directa dintre violenta impotriva femeilor si incalcarea unor drepturi fundamentale.

Detalii: https://www.facebook.com/events/2007826769455204/

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 26 November 2017

Program:
18:00 - 20:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL